Sta koga boli .u.ac koje je on vjere?I on i Salah vec, potenciranjem vjere postizu kontraefekat!Sta sve katolicka crkva radi preko Caritasa, domova za siromasne, alkoholicare itd pa niko to ne povezuje s vjerom!Nisu ni u Kairu ni u Dakaru!Ovo je evropa, i mogu samo suprotan ucinak proizvest!
@stern Da i silovanju djecice sirom svijeta i sticenju tih monstruma. Katolicka crkva je opljackala cotav svijet i time postala najbogatija institucija na svijetu. Neki dan slusam katolickg teologa i profesora na Georgetown university gdje prica o sex skandalu i kako je se katolicka crkva kao institucija izdigla iznad same vjere.
@KaOxLoJxUxBubregu Najveci poslodavac u Njemackoj, npr, je katpolicka cekva!Rade fenomenalne stvari i nikakve afere, koje su dakako za osudit, ne mogu baciti sjenu na ogroman karitetivni rad !Pomaze se svakomu, bez obzira na vjeroispovjest!Toga ima u svim vjerama a u islamu je pedofilija legalna!Imas videa gdje 60 godisnji sejhovi zene curice od 11 god!Dakle, prvo to zabranit pa polako u oporavakA!Rkc ce se obracunati s tim pojavama!Uostalom, katolika je za 230 mil vise u zadnjih 12 godina
Prikaži sve komentare (89)