Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko nama kad ode Dzeko...
I poslije Džeke će doći neki "Džeko", ne razmišljati o tome. Nego da prokomentarišem Kotlinu! FENOMENALNO! Koja detaljnost uz veliku dozu misterije sa ograničenim humorom. Brutalno. Samo mi je malo neću reći zasmetalo nego zaparalo vid, a to je pasoš Jugoslavije, vjerovatno su htjeli prikazati staromodnost inspektora, stari mobitel, staro auto, stara odjeća sem jakne :D). Ostavimo Jugoslaviju već jednom iza sebe! Uglavnom sve preporuke za KOTLINU!!!
Džeko je kriv za jedan primljeni gol,smušeno je izgubio loptu na 30m od našeg gola.
Jes da je ovo debakl bio, al kad skontas da je drugi tim startao, ovavki amateri to je bzs. Dobili bi nas khurac da je igrala ekipa kao protiv CG. Nek je isprobao igrace u ovakvoj utakmici nego da ih u ligi A uvodi ili na kvalifikacijama. Imamo 2 odlicna mlada igraca koji su se vec dokazali i od toga treba poceti vjerovati da cemo igrati euro.
ovo je milijarditi put da mi isprobavamo nekakve igrace (iako se stalno vrte jedni te isti) i da dozivljavamo blamaze. nasim igracima kao da neko kaze "nemojte slucajno da biste pobjedili" kad radimo ovakve probe...nas drugi tim se ne moze uigrat za milijardu godina...
Kupi prnje
Tim vodi Dzeko i Pjanić. Ostali truba nargilaši, doduše i Pjanić s njima, al on je bar ispeko zanat..
Joj face retardirane 😂
Znači sve ozbiljne ekipe idu do kraja,samo kod nas ako se ostvari cilj sve treba za**bat u sl.utakmici.Sad kad ste imali priliku da nokautirate Rumune,da se ne oporave i možda u sl.kvalifikacijama ako se sretnemo ne dobiju krila,mi sve to zaje**mo vrhunski. Ti si Petev taj koje kriv,ti si poslije prvog gola morao da im sugeriseš,jok,izborili A diviziju libo nas
Osjeti se neigranje Pjanića,nema dirigenta igre,a i Džeko kad se povuče u obranu,to je opasnost po naš gol...nema ni komadanta obrane,kakav je bio Rahimić i Spahić.
nema veze Petev, mi ne pobjedjujemo ni kad trebamo a kamo li kad ne trebamo...
Kaže, idemo ozbiljno odigrati utakmicu....šta bi tek bilo da ste neozbiljno odigrali.....naš mentalitet.
ne mogu se oteti dojmu da je utakmica prodata ...kad se samo sjetim onoga cinicnoga osmjeha na kraju utakmice kada se Petev pozdravlja sa rumunjskim izbornikom stvari postaju malo jasnije ..Ekipa bez repa i glave ,obrana smjesna kao da je lokalne momke sa ulice pokupio a golman brani kao za Cukaricki u najmanju ruku ..Sramotan nastup..Petev odstupi..
Evo sad cu
Htjeti i moći i znati nije isto. Jednostavno kad ne igraju najbolji igrači nema dovoljnog kvaliteta.
Htjeti i moći i znati nije isto. Jednostavno kad ne igraju najbolji igrači nema dovoljnog kvaliteta.
Prvu sto gubimo u 7 utakmicu, nije Fer trenera tjerati I vredzati.. Probao je neke igrace da vidi moze li ga neko iznenaditi.. I biti korisni za vaznije utakmice kao sto smo pronasli Dedica
Ajde ba sjasi vidis i ti da ne znas, nisi ti tu zato sto nesto znas nego da nasi lopovi mogu krast
Opet na ilidzu u kafanu na pripreme 💪🏽💪🏽
ne znam koji je k...c ovog doveo
,vani kad ne igraju kako treba