Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li jedan uspjesan bivši sportista među ovom novoizabranom klapom? Čuj iz “županija” .. koja šizofrenija od društva smo postali.
Šizofreno je društvo koje je počelo odjednom poslije rata pričati tzv "bosanski jezik" a čitav život učili i pisali srpskohrvatski
Kao što ti danas baš srpskohrvatski pričaš jelde? U banjaluci od pamtivjeka kino, sada bioskop, vazda bio kruh sad ko fol hljeb. Ništa bolje u sarajevu sa opštinom/općinom. Zato daj šuti molim te, nije diskusija i vijest o lingvistici već o nesposobnim ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hercegbosanska? Joj šta se sve dopušta u pm
Neka ba jaranu proći će i ovo kad pomremo od korone
Pa i zove se Hercegbosanska Županija. Neformalni naziv je "Livanski Kanton", ili "Kanton 10".
Sve moj do moga
eh.koliko ih ima veze sa fudbalom...jadni mi snama..
Vici Zeljkovicu, Milorad Dodik je ujak.Vico je upetljan u afere oko nabavki jeftinih maski koje su onda skupo prodavane.Virus profiter.Ima 30-tak nasilnika koji prebijaju ljude u njegovo ime i trazi da ga se zove “Banjalucki Arkan”.
Ja pomislio ovdje se odlučuje o BH projektu osvajanja Marsa.
Sve sama fudbalska velicina
Iako smo mi Bosnjaci vecina. Mi se dakle nigdje ne pitamo nista. Kao sto vidimo u sve bore drustva su se uvukli pravoslavci Srbi (30 %) i katolici hrvati (15%) koji su manjina. Cak sta vise, imam osjecaj da hrvati se najvise pitaju u svemu, a manjina su! Dokle vise da nam oni ruse drzavu, shvatite da su Dragan Covic i Milorad Dodik rusitelji nase lijepe Bosne i Hercegovine.
Ti prespavao rat i nesreću i sve ostalo? Probali su Srbi sa tim mi većina a ostali manjina i biti će kako MI kažemo pa smo vidjeli kako je završilo - ne ponovilo se nikom onoliko nesreće a ti sa tom pričom prizivaš opet isto i očito nisi ništa naučio. Šta ti to treba???
Jedini Husic zasluzeno.
Ne postoje županije novinarcicu
Klixe, kako vas nije stid rijec zupanije stavljati pod navodnike. Je li ovo saljete poruku kroz svoj glupi medij da hrvatski jezik nije nesto sto prihvacate, ako je tako, znaci da ne prihvacate ni hrvate kao konstitutivni narod?
Zupanija je potpuno neustavni termin koji se tako i neustavno koristi. Po dejtonu postoje samo kantoni, nikakve zupanije
a Ivana Marić ? Makar nešto ....
@sivikamion12 pa ti pricas Bosanski neznalico ,od Bosancice je nastala cirilica ziv ti bio
Jesu li se i oni vakcinisali?
Navikli smo mi da nas pljačkaju i deru na sve strane,
Strasno!
Je li ovo Cholpa bivsi bokser ili njegov brat koji je bio u zatvoru zbog dilanja droge? Je li moguce, da nisu mogli naci niti jednog jedinog bivsedg nogometasa. Pa bih je imala tradiciju i sjajne nogometase u cijeloj bih
Nije bio Colpa u zatvoru vec njegov zet, a Colpa je advokat. Kako tako siris lazi i dezinformacije?