vucko1985
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
11.06.2013.
Komentari
1479
Komentari korisnika
Mnogo mi je žao. Kod nas narod samo vjeruje u instant rezultat. Mora se kontinuirano pustiti trener da radi 3-4 godine da bi imao stabilan sistem. Stalno tumbanje trenera i igrača ništa dobro nije donijelo.
Po kojoj logici je IQOS koji je nikotinski proizvod zdraviji od recimo vape ukoliko koristiš bez nikotinsku tečnost? Baš smo cirkus Colorado. I da IQOS ima dima i šteti okolišu kao i obična cigareta.
Zamisli zatvorski dopust bez ikakve kontrole. lik izađe na mali odmor i hladno dođe u posjed vatrenog oružja.
Trivicka polaže više u nacionalizam od Dode, znamo svi kojoj stranci pripada i ko je sve ponikao iz iste.
I ovdje u BiH je nezaposlen samo ko neće da radi.
Kada razmisliš i nije neka cifra, cijena jedne malo veće zgrade u Sarajevu. Cijene nekretnina u Sarajevu kao u LA u najmanju ruku.
Igman kao i svi ostali klubovi su pozvani u rat protiv saveza od strane Sarajeva i pružio na raspolaganje sve resurse. Igman kao i svi ostali klubovi su odgovorili "NE". I sada bi neko išao pred savez, pa neka idu sami i mali i veliki.
Fali Mujakic i Hasić, ostalo solidno.
Šta sada dođe 100 tinjak likova akademika, urlaju, vrijeđaju, ispoljavanju nacionalnu mržnju,.izazivaju opštu opasnost, nasrću na policiju, ugrožavaju javni red i mir i treba ih maziti. Ebem te demokratijo ako je to normalno. Nasrtanje policije iz čista mira ne podržavam ali 99% je zasluženo i vrlo vjerojatno jedina ispravna vaspitna mjera za ubuduće.
Volio bi ti, ali nema nazad.