Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi u šorcevima došli na sjednicu 😂😂😂😂 ja odbora i g****a
ja sjednice, fali samo još koja piva i listić od kladionice na stolu, a dole nargila i ne bi znao jel kafana, nargila bar ili sjednica gdje se raspravlja o nekim potencijalnim ulaganjima i milionima hahah
Napuši nam se qurca našeg debelog tuzlanskog
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nuto zapisnika
https://www.youtube.com/watch?v=imvLb77ZB9s
Ljudi, je li ovo neki vic ili? Nekoliko puta gledam pise li gdje da je kakva parodija. Pa bi li se covjek smijao ili plakao? Ovo je tipicna slika citave nam drzave. Ccc
Postoji divajs za isprintat zapisnik , zove se printer
Izostala udruženja mlladih - Kolibri i ljubitelja mesnog nareska, palamuda i šupljikata - Dagaraši.
Kakav profesionalizam. Sastanak u kaficu, covjek zbog kojeg se formirao kasni na njega (prije toga salje grupu nekih propalica da malo "uliju strah", zpisnik na nekom papiru (koji je zavrsio ko zna gdje) pisan velikim stampanim slovima. Bravo.
Zamisli ovako dodje uprava jednog Bayerna, Ajaxa, Liverpula ..Hahah
Pa...haotično.
Vidi im zapisnika, nije ni čudno sto su ispali u drugu ligu kad im je rukovodstvo nepismeno. Jesu li oni čuli za Microsoft OneNote ili Excel?
Auuuuuu sastava komisije i **rca??😝😝😂. Koji članovi sa spiska unose pare u klub i koliko? Od palamuda se ne živi, samo konkretno - keš!! Husiću bježi oTaleK, nek odmore u cvajti jedno 10 godina da se g0* na razaberu.
da smo barem 1992.g ostavili da bombarduju tuzlu tamo samo uhljupi zive
70 % prisutnih u ime Slobode.: RSD, prijatelji veterani itd. Pa ovi su i srozali klub. Kakvi Karići, Gradimiri i ini. Pa ti nigdje posla neće imati osim na grudima Slobode. Uzurpatori i rušitelji kluba, bez kapaciteta za trafiku opet se nešto pitaju. Azmir je lud akp pristane da se grobari Slobode bilo šta pitaju.
Po zapusniku se vidi sva ozbiljnost naseg fudbala
Gledaj zapisnika ko Ruždijin spisak donacija u Donjem Brabonjištu🤣
Al su ga zapisali hahahah
Sda kadar.Narooood znaaaaa. Tz svako handri.
Samo otjerati Acu glavatoga,i onog dupelizaca Eldara iebem ih u usta obojicu...i ovo neko kurčevo UG prijatelji Sloboda otjerati,paraziti