Govorila za Rai
0

Manekenka o ljubavi sa nogometnim zvijezdama: Ronaldo mi je bio prvi dečko, a sa Balotellijem imam dijete

E. K.
Raffaella Fico i Mario Balotelli (Foto: Twitter)
Raffaella Fico i Mario Balotelli (Foto: Twitter)
Atraktivna italijanska manekenka Raffaella Fico je u razgovoru za italijanski Rai govorila o vezama s poznatim nogometašima poput Cristiana Ronalda i Marija Balotellija.

Ronalda je upoznala veoma mlada, a sa zločestim dečkom italijanskog nogometa ima dijete.

"Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na jednom događaju i tom prilikom sam upoznala Ronalda. Prišao mi je, počeo da mi se udvara i razmijenili smo brojeve. Tako je počela ova mala priča", kazala je ona i dodala:

"Nisam ni znala ko je on. Bila sam sa svojim agentom koji mi je rekao: 'Vidi koga imaš'. Pitala sam ga ko je on, on mi je objasnio da je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. On je bio moj prvi dečko".

Potom je upitana za odnos sa Marijom Balotellijem sa kojim ima i kćerku.

"Upoznala sam Balotellija u noćnom klubu, otišla sam tamo sa njegovom sestrom koja mu je dala moj broj, onda smo počeli da pričamo, izašli smo zajedno i na kraju popodneva on je izvukao buket ruža iz kola", rekla je Raffaella i nastavila:

"On nije želio da bude otac, tražio je od mene DNK test. Možda zato što je bio premlad i malo ljut, u početku mu se nije dopadalo da bude otac. Ne zamjerim mu, sve sam mu oprostila jer je naša kćerka rođena iz naše veze i ona je moja velika ljubav. Bilo je izdaja, kada smo bili zajedno on me je izdao. Varao me je u više navrata. Oprostila sam mu jer sam bila jako zaljubljena. Balotelli je bio velika ljubav mog života".

Inače, pomenuta djevojka je u Italiji poznata kao glumica, voditeljica, manekenka te učesnica reality programa Veliki brat.