Prikupila komplimente
22

Omiljenu italijansku voditeljicu zovu ljepoticom bez premca: "Da izgledate ovako, treba vam čudo"

I. S.
Foto: Instagram/alessiamarcuzzi
Foto: Instagram/alessiamarcuzzi
Italijanska voditeljica Alessia Marcuzzi je pozirajući u bikiniju privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža koji su je nazvali ljepoticom bez premca.

Nosila je bikini u zelenoj boji, koja je hit ove sezone. Odlučila se za prirodnu šminku i puštenu frizuru.

"Ljepotica bez premca", "Možeš li svoje 20-godišnje prijateljice podsjetiti na to koliko imaš godina?", "Da izgledate ovako, treba vam čudo", "Nevjerovatna si", "Nemaš konkurenciju", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Alessia ima 51 godinu te dokazuje da su one zaista samo broj. Ona se počela baviti novinarstvom 1991. godine. Najčešće vodi emisije zabavnog karaktera poput reality showa "Temptation Island", "Boomerissima", muzičkog festivala Sanremo itd.

Okušla se i u kinematografiji. Glumila je u serijama "Carabinieri", "Il giudice Mastrangelo 2", "Un amore di strega", "Tequila and Bonetti" i drugim. Ima svoju kozmetičku liniju pod nazivom Luce Beauty, a osnovala je i modni brend Marks&Angels.

S bivšim nogometašem Simoneom Inzaghijem ima sina Tommasa, a s voditeljem i pjevačem Francescom Facchinettijem je dobila kćerku Miju. Za Paola Calabresija Marconija se udala 2014. godine, a rastali su se 2022.