Zaljubljeni par
68

Mnogi se pitaju kako Vincent Cassel privlači najljepše dame: Pojavio se u Cannesu s 30 godina mlađom

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Vincent Cassel (57) i njegova 30 godina mlađa djevojka Narah Baptista privukli su pažnju na crvenom tepihu Cannes Film Festivala.

Ona je zablistala u elegantnoj crnoj haljini ukrašenoj šljokicama, dok se on odlučio za klasično odijelo. Prisustvovali su premijeri filma "Parthenope" Paola Sorrentina. U dobrom raspoloženju su pozirali prisutnim fotoreporterima.

Njih dvoje su se počeli zabavljati prošlog ljeta te se često zajedno pojavljuju na ovakvim događajima. No, još uvijek nisu javno komentarisali svoju vezu.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Brojni fanovi su naveli da Narah mnogo liči na Vincentovu bivšu suprugu Tinu Kunakey. Oni su se vjenčali 2018. godine, a 2019. su dobili kćerku Amazonie.

Glasine o tome da su se razveli su se počele širiti u aprilu prošle godine nakon što su obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža. Ova vijest je ubrzo potvrđena.

Vincenta mnogi pamte i po braku s Monicom Bellucci od koje se razveo 2013. godine. S njom ima dvije kćerke - Devu i Leonie. S obzirom na to da ovaj glumac uz sebe uvijek ima najljepše dame, mnogi se pitaju kako mu to polazi za rukom.

"Moraš nas naučiti na koji način ovo uspijevaš", "Narah je prelijepa, pravi si sretnik", "Priznajem da sam ljubomoran", "Ovaj čovjek zna uživati", neki su od komentara na društvenim mrežama.