Poslije poraza u Beogradu
15

Feđa Dudić: Navijači ovo meni već skandiraju tri-četiri mjeseca, čestitao sam treneru Zvezde

E. K.
Feđa Dudić (Foto: Radnički 1923 Kragujevac/Facebook)
Feđa Dudić (Foto: Radnički 1923 Kragujevac/Facebook)
Trener kragujevačkog Radničkog Feđa Dudić je na konferenciji za medije nakon utakmice protiv Crvene zvezde u kojoj je njegova ekipa poražena rezultatom 3:2 istakao da je zahvalan za sve što mu pružaju navijači ovog kluba.

Istakao je da navijači vide da on poštuje Radnički te da ga dostojanstveno predstavlja što se i vidi na rezultatu.

"Oni meni skandiraju već tri-četiri mjeseca koliko sam tu, u stvari od prve polusezone, ja sam zaista zahvalan za sve, oni su zahvalni na onome što vide kako ja prezentujem Radnički, kako se borim za ovaj klub, kako ga dostojanstveno predstavljam i to je jedna hemija koja se stvorila vrlo brzo. Hvala im za sve, da se ne ponavljam, da ne bude ono kao uvlačim se navijačima, oni znaju šta ja mislim o njima i hvala im još jednom na tome, pozivam ih još jednom da dođu u četvrtak i ako Bog da, da nam pomognu da ostvarimo željeni cilj. Kad pogledamo cijelu ligu, mislim zaista da smo mi to zaslužili, u ovoj sezoni je kao neka pepeljuga koja se dizala iz svega, ako ćemo reći za nekoga da treba biti 'happy end' i ta neka stvar, mislim da je to definitivno Radnički. Drago mi je kad priđu i igrači Zvezde koji čestitaju, bez obzira što se napravi neka bezvezna i glupa, neka fama koja nema veze sa vezom. Ja zaista poštujem prije svega i ovaj klub i veličinu i sve ovo što pravi, ali veliko je bilo kad su prišli, kad su rekli svaka vam čast da ste došli, da ste došli da igrate na ovaj način, da se ponašate na ovaj način, rijetko ko dođe ovdje, većinom se ekipe brane i to je sigurno važno za mene i za moje igrače", kazao je Dudić te prokomentarisao odnos sa Vladanom Milojevićem, trenerom Zvezde.

"Dobro, pozdravili smo se samo. Nismo pričali na tu temu, prišao je korektno i pozdravio se, a ja sam prišao na kraju utakmice i čestitao sam mu. Rekao sam u onom jednom obraćanju, treba pogledati cijelu emisiju i vidjeti šta sam ja govorio na toj utakmici. Evo neki dan čini mi se ili kad je prekjučer, Albert Nađ je ponovio moje neke riječi koje sam ja tada rekao, ja sam zaista pričao objektivno onako kako jeste, ta neka stvar što je zasmetala, ok, ali mislim da nije bilo nikakve zle krvi i ja sam sa tim stavio tačku na i, i rekao sam nećemo da vidimo 'reality', ovo je naša prezentacija, treba da se poštuju Radnički odnos na onako kako igra, a mi Zvezdu svakako poštujemo za sve ono što pravi u Srbiji", dodao je.

Njegova želja je da vodi Radnički u evropskim takmičenjima.

"Naravno, sigurno da je to moja želja da izađemo u Evropu i naravno, ako izađemo u Evropu sjest ću sa rukovodstvom kluba i vidjeti da li smo spremni da nastavimo saradnju. Sa moje strane postoji želja i sigurno da bi to mojoj karijeri bio još jedan veliki uspjeh pored Veleža, vođenje u Evropi ovakvog kluba. Radnički prike početka sezone nije bio potenciran i projektovan za to nešto, tako da je to sigurno još jedan veći uspjeh koji ne može se opisati zaista riječima", poručio je Dudić.