Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako maca neofirno neki dan potvrdi laz koju su plasirali neki mediji vjerovatno njegov najbolji drug Mlaćo da ga Hajduk hoće. Malo se lagi Duda nema veze, realno frajer u Srbiji ni jednu bolju ekipu nije pobijedio sve su to protivnici na istom nivou ili nižem,a u BiH je izgubio od trećeligaša i dao ostavku, ne znam zašto se neko ogriješio od njega? Čovjek ima dobar marketing i tri novinara na platnom spisku, a zadnjih 5 kola tri poraza i dvije pobjede.
100 posto sve pobijedio priblizne ekipe,svaka jaca ga dobila,kakav dudic ublehas
Feđa vodi ekipu koja po transfermarktu vredi koliko i Sarajevo ili Zrinjski otrilike a više nego Borac BL na primer, u Srbiji je to prosečna ekipa koja vredi duplo manje nego Vojvodina ili 3× manje nego TSC ili 10× manje nego Zvezda..tako da nije to bas takva senzacija, ako bi se plasirali u grupnu fazu LK na primer ili da su osvojili kup, to bi vec bilo nesto..Feđi se ponajvise uklopila energija ekipe,njega i publike..mislim da se posle Radnickog neće usrećiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubiste sa ovim Dudicem i Kragujevcom...Dokle vise, pa nije trener u Italiji ili Engleskoj
Novi trener Sarajeva je Niko Kovac ako nekoga zanima pozz...
Wow
Sarajevo se DOBRO OGRIJEŠILO od Dudića!!!!
Ogrijesilo?Pa frajer imao vise poraza i remija nego pobijeda,igra nikakva nije islo jednostavno a fedja je trener za manje klubove bez pritiska!
Molite Dudica da preuzme Sarajevo,i dati mu odrjesene ruke.
Trenercina
Dobite sad ovu tekmu i lagano Europa
Lijep fudbal igra Radnički,zdrava priča, a i Kragujevac je izgleda zdrava sredina.
Odi ti Duda korak vise u karijeri, veci klub, kakav Radnicki i da nije bilo tebe tavorili bi na dnu
Ne žuriti sada. Čestitam na uspjehu, ali sljedeće godine ako napravi podvig poput Veleža protiv Aeka sigurno će dobiti ozbiljnu ponudu. Mislim da je bolje da ostane još jednu sezonu.