Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa njihova drzava ne priznaje Kosovo,sloboda govora braco..ni moja drzava Bosna i Hercegovina ne priznaje Kosovo kao drzavu,tako da Kosovo je Srbija
Sloboda govora koja implicira masnu novčanu kaznu za nacionalni savez od strane UEFA-e 😉.
Kakve veze ima ova utakmica sa Srbijom, kakvi su to navijači koji rade štetu svojoj državi. Ovo ej jedina država koja je imalo dobra sa Srbijom od susjeda.
Svaka čast Rumunima. Gledam ovdje koliko Bošnjaka su za ilegalno otcjepljenje Kosova, a kritikuju Dodika i njegove glupsti oko odvajanja Srpske.
Kosovo je za tvoju informaciju starije od Srbije
Aha, znači trajni agentu ti si protumačio da sam ja pričao šta je starije? Prepostavljam Univerzitet u Travniku, fakultet za menadžment u filozofskim naukama, odsjek za maaštarije. Čestitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konjine bicete kaznjeni radi srbije...
Šta je čudno kad Rumunija nije priznala Kosovo?!
Srbi na privremenom radu u mrskoj EU opet se lažno predstavljaju, ovaj put kao Rumuni.
Izgleda u Rumuniji je puno srpskog zivlja ili nisu norma....
Drama i skandal je sto nepriznata kvazi drzava uopste moze da se takmici pod UEFA
Cigani su za njih gospoda....
Oni najvise vole bosnjake i albance...
Kakva debilana, kosovo je bosna eto sta hahahaha
To su Srbi skandirali. Boli Rumune uho za Srbima i Kosovarima.
Ista je to ciganija bolesna i pokvarena
I ovaj Klix postao ciganski. Pun vlahahahahadije.
Polako preuzimaju sendvicari
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Laž je srpski državni interes. Laž je u samom biću Srbina. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. Srbe je toliko puta u istoriji spasavala laž
Siptari su se vratili iz Rumunije sa lijepim utiscima i dva lijepa gola u mrezi. Rumunski navijaci su im odrzali lekciju i stavili im do znanja gdje im je mjesto.
Da se mene pita Kosovo bi bilo vraćeno Srbiji, Beograd Mađarskoj i Primorje Bosni. Aferim :)
Ciganija poprilična kao i susjedi srbi
Pa vama svi ciganija sem vas,a vi ste najveca ubjedljivo.