Po izboru urednika Mirrora
0
Deset najvećih fudbalskih utakmica decenije
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
man.utd-bayern najveca pretprosle decenije a bogami ikad
gdje su ovdje utakmice turske na evropskom prvenstvu....to su bile tekme i preokreti...
LITEX-zeljeznicar 7-1
sarajevo - zeljo 0:3 kad su se pitarcici sudarali, kakav alaves i folovi
Ispade Liverpool igra najzanimljivije utakmice, i Njemačka
hehe, nije vec je 2000, \'01, \'02, \'03, \'04, \'05, \'06, \'07, \'08, \'09 = 10 godina :) ako ne vjerujes izbroji na prste
bayern manchester je bio \'99 levatu to je prosla decenija nego dje je ovdje tekma u genku 31.3.09 bel vs BIH...jos uvjek mi u usima zvoni djeko djeko djeko djekoooooo
1999 spada u ovu deceniju 1999-2009 = 10 godina ha ja
A gdje Bayern Manchester 1 2 bolja je od svih ovih navedenih poslje milan liverpul
Finale su igrali Ita-Fra penali 5:3
pA ZAR NIJE Italija pobjedila Njemacku u Finalu 2006godine u Berlinu(Olimpia- Stadion)
a nema Bayern-Manchester 99...ccc...
Engleski bullshit. Puno spektakularnija je bila pobjeda Hrvatske na Wembly-u nego ova Engleske na Maksimiru. Hrvatima nije trebala pobjeda a poraz Engleza ih je udaljio sa EP-a.
zna li ko od vas prenosi li ko svjetsko klupsko prvenstvo
Utakmica desetljeća finale Kupa BiH Sarajevo - Željezničar 2:3 (ne sjećam se koja je sezona bila) ili čak po mom izboru ona između Barce i Reala na Nou Campu 3:3 zatim Milan - Inter 3:4 2007. i Inter - Juve 1:2 2008.; vratili se u Seriu A i odmah pobijeda protiv prvaka, interisti znam da boli, ali u Italiji je samo jedan pravi klub...Fino alla fine forza Juve!!!!