Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga to zanima. Previse se pise o tim srpskim zlocincima. Nije ovo srbija
tacno, nejasno je zasto se daje medijski prostor polusvijetu preko Drine
a pogotovo Cmarkanu!
isto kao što veljko nije dobar bokser niti ceca dobra pjevačica, tako ni ovaj udbaš agentura nije bio dobar navijač, a kamoli vrijedan titule vođa - obični zločinac i pljačkaš tuđe imovine , džehenem mu odredište bio amin
Koga je u BiH briga o zgodama i nezgodama ratnog zločinca? On je za nas u BiH samo to i ništa više!
Smeće i kukavica. Do juce ste mu murale crtali. Treba vam ga na facu tetovirati.
Daleko je bio od navijaca, samo komandant za belu tehniku...
Kako pisete ratni zlocinac ako nije osudjen ..
pa jer je poginuo 2000 . do 2002 nije skoro niko bio osuden ratni zlocinac svi normalno hodali ulicom . tudman i najvjerovatnije i Alija bi zavrsili u hagu da su zivjeli duze . nego umrli pocetkom 2000 ih . a pola arkanove dobrovoljacke garde je zavrsilo po hagu .
pact..Slazem se nego je pitanje za koga smijemo reci ratni zlocinac dali samo oni koji su osudjeni ili za koga neko misli da je ratni zlocinac
Ma ne lazi keru jedini vodja delija
Ovaj Klix novinar objavljuje neprovjerene tekstove,tako se čini
Ma da, a navijači Zvezde nikad se nisu zvali Cigani.
Pitacemo to Arkana preko Cece ili uzivo na Kipru kad ga sretnemo kako zlocinac uziva na slobodi dovoljno je nadgrobna poca da se mediji utisaju sve je ovo sporazumni dogovor u vrhu vlasti .Kao sto je Milosevic sahranjen u kucnom dvoristu bez javne sahrane a zena i sin zive u Rusiji .Hitlere sto izvrsi samoubistvo u svom bunkeru a umre od priridno starosne smrti u Argentini .Ovo je igra bez navijaca.
E ejbg jaro onda i Pablo Jos ziv
fbUser1604848021, ne serendaj!
Dobar video, covjek prica jer je bio tamo, citava istorija o Arkanu je isfabrikovana kako on kaze, srpski politicari uvijek hoce da kontrolisu ljude, da im kazu kako da se ponasaju.
Timo postovanje sto drzis do istine i sto nisi otiso na taj sastanak