Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
travnicki medju prvih pet u svjetu
Nije tacno. U regiji najbolji je univerzitet od Ganica SSST i kotira do ispod 580 mjesta . Universitet Sarajevo School of Science and Technology #571-580 https://www.topuniversities.com/.../sarajevo-school... Ljubljana Uni : #651-700 https://www.topuniversities.com/.../university.../undergrad Beograd UNi :#801-1000 https://www.topuniversities.com/.../university.../undergrad Zagreb Uni: #801-1000 https://www.topuniversities.com/.../university.../undergrad
Bas me cudi da nema sarajevskog, oni su poznati po akademicima koji stvaraju novi jezik, novi narod i novu istoriju onako kako vjetar puse, tako se gradi ime i kredibilitet jednog univerziteta.
Pa tako je kad se kod nas politika mijesa i u nauku. Sami sebe unistavamo a narod to podrzava!
Vecina njihove omladine dode pa kod nas zavrsava fakultete i onda se vrati tamo i ponosi time
Znaš kako se nasikira ekipa, to samo nama ovdje nešto znači i čežnju imamo da to sve bude poštenije i pravednije pa da dobijemo časne i dobre studente koji će danas sutra raditi na dobro ove zemlje napaćene - a ovoj ekipi pajdo moj oni su cijepljeni od ikakve sramote osim u njihovoj ekipi ako se procuje kako su mogli u još koji odbor pored svega šta imaju ući sa platom od 1000+KM laganih a zabrljali su pa nisu uspjeli.
Travnicki je 253. u srednjobosanskom kantonu
ma sta ce nama fakulteti. bitno je da si stranacki podoban a uvijek mozes otvoriti kafanu il prodavnicu.
ne zaboravi nargila bar
Al zato vodimo na skali sto mjeri sta se smije obuc na univerzitetu. Kao i u broju guzica koje lazni moralisti mogu ponijet na ramenima.
Kako ovaj Zagrebacki univerzitet sto je dao cijenjenom Covicu doktorat nije medju prvih 500? svasta...
sve sto je tamo od 200.mjesto pa dalje je isto kao 2000.mjesto...boranija, samo se prvih 20 mozda broji za neku elitu
a na ekonomskom i dan danas onaj plakat među prvih 5% fakulteta u svijetu
Fakultet =/= univerzitet
Kako ćemo biti kada svaki gazda benziske pumpe ili veleprodaje ima privatni faks.
Ma ljudi to vam ne znaci haman nista, bitno je znanje, na fakultetu se svakako ne moze svo znanje industrije dobit zato imamo internet svi i mozemo ucit i izucavat, unapredjivat se. Student sam trece godine racunarstva i vecinu stvari sam naucio sa online platformi tipa edx ili coursera koji nudi bespatne kurseve sa top americkih univerziteta tipa harvard il princeton. Dosta besplatnog znanja ima i na youtube samo je dosta naseg naroda lijeno pozz
A da našim turbo vjernicima pokažeš odmah bi pitali gdje su arapske oaze znanja na kojim proučavaš kuran i gdje je najveći mislilac Naik koji ima IQ preko 9000. Neka se zapitaju gdje su ustvari.