wildbillklixon97
Spol
Ženski
Boja avatara
A15CFB
Banovan
Ne
Registrovan
02.07.2018.
Komentari
1794
Komentari korisnika
@wildbillklixon97 Da li mi je minus udario Kakir ili Skaka?
Nije kolko neg ZA kolko se placa. Ovo bi trebala bi plata jedne kasirke u Bingu.
@MaxBunker_V Ne da prima tu platu. Iskusni su davno otisli za Sloveniju i Njemacku, za vece pare. Te poslove danas obavljaju ili klinci frisko iz skole za par stoja ko praksu, dundjeri koji su majstori za sve a sposobni mozda za jednu struku (keramicar je sve navedeno plus vodoinstalater, zidar i Herbalife zastupnik) - ili privatnici koji vode svoju firmu kao servis i uzimaju dnevno dvije-tri stoje na ruke na lakim popravkama... dok ih zdravlje sluzi.
Medianu nema sanse da prikazuju. Bila bi blize 400 nego 500 KM. Prosjek drze one ogromne plate na desnom kraju skale. Predsjednicka je 5500, poslanicke po 4500 plus dodatci, nacelnicke po 3000... A tek privatni sektor gdje si sami stimaju... http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=124 http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=202
Ima se, moze se...
Previse.
Bebek reklamira sebe ili spa centar? Nije mi bas jasno. Nisam musterija ni za jedno ni za drugo.
Bolje budzet nego student! Bolje efendija nego stipendija!
Interesantno kako narodna stoka fura fasisticku pricu dok skandira "Izdajnici! Fasiste!". Hocete se lizat s Rusima a gurati ka EU i NATOu? Eh... Pitajte Crnogorce ko im organizova puc. Pa nek opet skandiraju "Hocemo gusle!" Ili ono bi "Hocemo Ruse!"? Narodno je nezadovoljstvo lako okrenuti u licno zadovoljstvo jaceg. Slobo je tako nezaposlenost i pad komunizma pretvorio u par ratova i sebe vjecno na vlasti. Vucko i ne mora. Naci ce mu Putko vec zamjenu ako mu treba.