Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj jarane a mi do ni Makarske
kod nas sinoć uspješno se sudarili tomo vinković i škoda,kod Zenice neđe tamo
Muda pod bubrege
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da ga nisu skrenuli prema zemlji...
NASA hvaća asteroide po svemiru a ja tražim rozetnu za solunar.
Ma hvataju oni znas sta... U mom kraju se kaze Sulenar sta je sad ispravno???
Buaahahahahhahahahaahhahaahah! Bleeeeee meeeeee...
Haha ovce, vjerujte i dalje u ove lazi. Mjesec je plazma, refrakcija zemlje na nebeskom svodu, niko nikad nije bio na njemu.
Da si rob, Neo. Kao i svi ostali ste rođeni u ropstvu. U zatvor koji ne možete okusiti, vidjeti ili dodirnuti. Zatvor za tvoj um.
Matriks je svuda oko nas. Čak i sada, u ovoj sobi. Možete ga vidjeti kada pogledate kroz prozor ili kada uključite televizor. To možete osjetiti kada idete na posao... kada idete u crkvu... kada plaćate porez. To je svijet koji vam je prevučen preko očiju da vas zaslijepi od istine.
Koji shou,koja blamaza,koja laz,koja gluma,jos kao pljescu i raduju se uspjesnom sudaru limene kante sa asteroidom hahahahaha.Nevjerovatno da sve njihove lazi prolaze.
90% stanovnistva su ovce ispranog mozga, oni su vojska Klausa Schwaba. Ovce koje zive zivot bez jedne originalne misli, upijaju u sebe sve sto im mainstream mediji serviraju i napadaju druge koji nisu kao oni.
oVCo idi po jos koju dozu budi odgovoran, i mrzni se i gladuj da bi naskodio Putinu, hahahahhahah
Najveći asteroid kojeg se čovječanstvo treba bojati je neodgovorni čovjek, koji će na kraju unistiti planetu... Ne bojim se ja asteroida... to je uredio Neko puno veci i odgovirniji...
ova NASA se baš dobro zahebaje.Dok je ovaca neće faliti vune.
Spaseni smo.
Baš našli u svemiru da čačkaju mečku.Kruži ta kamenčina milione godina oko nekog asteroida i sada ga oni našli izbacivati iz putanje.Kaže stara izreka:'kada leptir mahne krilima u Amazonu digne se pijesak u Sahari'.Sve smo poremetili na ovoj planeti pa sada raznosimo i u svemiru.
Jel jos koristite ruske rakete za lansiranje
Ne, koriste SpaceX.
Koriste tvoju mamu
Sinoc oko 1:30h.
Sve okokuzilo, kad se sjetim snimaka NASA zaposlenih iz sedamdesetih u bijelom košuljama, kravate, odijela tip top a sad u jeftinim polo majicama kao higijeničari na aerodromu.
Kako neki mogu gore??? A ja i Zuga ni na more...
koje gluposti prodajete, 60 godina nemozete da ponovite let na mjesec, a ovdje se sudarate sa asteroidom koji ide 20000 km/h
Sve se brinu o zemlji a nuklearnu svaka budala ima.
OVAJ ASTEROID PADA NA RUSIJU
kod nas sve isto, suti i trpi ..