Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su ovo debilne generacije ne bi me cudilo da su iscenirali ovako nesto da imaju vecu popularnost na internetu. (volio bih da sam upravu)
ja ne bi volio da si u pravu. Volio bi da su jedno drugo izmasakrirali pa ko prezivi prezivi krpa nadje zakrpu, sama je kriva.
našli su joj tijelo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E to je ova danasnja paradigma, cmokići, avantura i prelijep zivot na Instagramu, a medju cetiri zida lomljava i rasulo. Takvih je na pretek
Pet lajkoooovaaa, sest lajkovaaaaa, nije los daaaan dva put tagovaaaan
Sve što imaju jeste ovaj video, do kraja života će ga gledati. Ovog majmuna na doživitnu bacit.
Koga briga? U Americi svaki dan bude ubijeno 50ak ljudi, što je ova posebna?
Kad ovako nešto pročitam, onda je i bolje što sam single, jer evo ni vjeridba nije znak da će dvoje biti sretni zajedno. Bolje biti sam, a ne nekome bol činiti.
zaboli nas neka stvar
мжммммммммн
Ubica
Pa vi hodajte s budalama...
Inače budalama piše na čelu da su budale 🤦‍♀️🤦‍♀️
Woooooow, u ameriki ubojstvo, nemoguće!!
Momak je ubio. Ne odaziva se na poziv policije na razgovor, obraća se javnosti preko advokata. Prije nego je ubio na putovanju, već su imali intervenciju policije gdje su priznali da se svađaju i da je pored verbalnog bilo i fizičkog sukoba. 100% je on ubica.
Užas! U Americi niko normalan nije.
Naci ce je u Rakitnici
DBD tebe ujkoo vadili