Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja u svom zivotu nisam vidio iritantnije osobe od nje. svijet stvarno ide u 3pm ako je ovo nesto najbolje
a sto je iritantna?
ako tebi nije onda si gori od nje
Emela Burdzovic ponovo dobila inspiraciju da pise o Taylor.
Ukratko - pjesme boza limunada, izgled dovoljno normalan da ne smeta, bez izrazite fizičke ljepote koja bi na sebe skretala pažnju, promišljen i jak marketing. Plus, nije ovdje napisano, ali proslavila se na kantri muzici koja je u SAD i dalje veoma aktuelna.
Garantujem da nema rata u Gazi da ne bi ni nje bilo u toj mjeri. Pratim stranu muziku i znam za nju jos od prvog hita od prije nekih 10 godina. Imala je albuma i albuma ali niko je nije bendao do ovog albuma.
Ja njenu ni jednu pjesmu ne znam,a slusam pop stranu muziku.
Ista jedna Ramiza iz Visokog
Biiiiiiig Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
Što mi više serviraju neku glupost ja sve upornije to izbjegavam. Dakle, nisam pogledo, i nemam namjeru da gledam neke gospodare prstena, barbiku i kena, heri potera, pirate s kariba, nekakve hobite, igre prijestolja... Ne slušam ovu glupaču, i ne znam ni za jednu njenu pjesmu, ne pratim neke nebuloze koje su opšteprihvaćene, i uopšte se ne osjećam uskraćenim ili bar malo loše zbog toga
Sve to ok... Ali neke od nabrojanih stvari su baš dobre, fantastične, knjige, npr. LOTR je divna fantazija... a i filmovi nisu loši... ovo ostalo je baš onako .... opanak
Ni strucnjacima nije jasno.
Nije popularna, samo mediji cine je.
I sami ste nedavno pisali da pjesme nisu u njenom vlasnistvu, znači projekat za nečije bogaćenje, a ona dobije praktično siću.
Ja volim Sepulturu
a ja Alice in Chains i Soundgarden
Lijepa slatka zgodna talentovana.. nemam ništa pritv nje
čisti produkt tajnih službi sa psyop opearcije.. masovnog učinka na tinejdžere. Simentalka krava ima više stila i manira nego ova tajlor i njen izabranik! čista psyop operacija nad zaglupljenom masom.
Vrlo laičko objašnjenje. Zato što ju mainstream media gura svugdje. Ona je projekat duboke države, distrakcija glavnih problema. Ja za ovu samo znam preko medija, kada ne gledam ništa preko medija, onda niti vidim, a ni čijem za dotičnu. Otidjite u šumu jedan dan, pa vidite koliko prirodu boli K za sve nas...
Prodala dusu dzavolu, odma ide pupularnost(kod ljudi)...
Ja sam za nju cuo tek prije par mjeseci.