Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove zene veoma cesto nisu dobre u glavu. Muskarca mogu razumjeti, zna se muska stvar, ali zene mi nisu jasne... 39 godina razlike je bas puno....
Odličan glumac i loš čovjek. Podguzna muha i dvorska luda mafijaškog režima Aleksandra Vučića-Musliua..
šta si vidila u njemu
Šta Risto koristi ta održavanje erekcije......
Sjetih se one, kada se ozenio tamo neki cika Sima. A mangupi mu napisali, zeni nam se cika Sima, bice nama pi..e svima. Sima im je odgovorio, ali je to bila slaba utjeha. 39 godina mladja? Pa bioloski bas odgovaraju jedno drugom. Ne znam koga mi je vise zao, njega ili nje.
Pare spojile ne moze se njemu dici ni pritisak haha
hahahahahahahahahhahaah
Kako? On je 52 a ona 80 goduište…?! Kako onda 39?!?!?! Gdije griješim?!
Ona je 1991 godište
Lazo dobar glumac
Pravi tim od novca ,mojne tisra mala
Neka je lazar zenio mladu curu i drugi komsije i prijatelji imaju sta je..vat
Sta ces lazo kad alatka zakaze a mlada u najboljim godinama zeljnja
Lazare Ristovski gotivio sam te u filmovima Do koske, i Underground, pogotovo Undergound jer je gluma fenomenalna, nek je Nemanjin film, dobar film. A onda sam te neki dan vidio na Vucicevom meeting i odmah si mi pao u ocima. Kakva glumacka gromada je spala na to da podrzava onakvu spodobu. Pa ugledaj se na kolegu Bijelogrlića, mlađeg od tebe.
Underground je precjenjen film, i Lazar u tom filmu nije narocito dobar kao ni sam film... Film je veoma naivna preslika Jugoslavije prodata Zapadu... Ima puno boljih filmova...
Nargilaši ne dozvoljavaju slobodu mišljenja i izbora.
Deda i unuka
Ne hebu momci nego novci...
Super, uživajte još 2-3 godine koliko mu je ostalo