Spojila ih serija
10

Prvi intervju 39 godina mlađe djevojke Lazara Ristovskog: Pravi smo tim iz snova

N. C.
Anica Lazić i Lazar Ristovski
Anica Lazić i Lazar Ristovski
Lazara Ristovskog i njegovu 39 godina mlađu djevojku Anicu Lazić spojila je serija "Drim tim". Mlada glumica je sada dala svoj prvi intervju nakon vijesti o njihovoj vezi.

Ona je govorila o svojoj karijeri, saradnji s kolegama, ali i izazovima glumačkog poziva.

"Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa s kojom sam do sada sarađivala. Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu cjelinu. Pravi smo drim tim", kazala je.

Glumica je također otkrila i da je od reditelja Dejana Zečevića imala poseban zahtjev.

"Bilo je mnogo smiješnih trenutaka tokom snimanja, a za mene je najizazovnije bilo kada je trebalo da snimim scenu na kineskom jeziku. To smo ponavljali ne smijem kazati koliko puta! Svaki put kad bih pomislila da ću sada pričati na kineskom prasnula bih u smijeh", kazala je.

Ona je potom istakla da ipak redatelj nije očekivao od nje da nauči kineski, već samo tih nekoliko rečenica. Potom je govorila o tome koliko odricanja zahtijeva glumački posao.

"Svaki posao to traži. Ako radite ono što volite onda to i nisu odricanja, to su slatke muke. Sve godine su najbolje za glumicu, ali kako vrijeme prolazi sve su bolje jer smo i mi zreliji, bolje poznajemo sebe i to se onda vidi na kameri", dodala je.