Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi gada prljavog lojavog,slini za Sarajevom ali nema, krepaj.
Srpska guslarsko mitska svijest je dovela do toga da su srpske hegemonisticke politike oznacene kao zlocinacke a narod koji ih slavi kao pobornici zla i krvi. Pojedinci iz srpskog naroda uspjeli su se sacuvati te mitomanije
Kusturica je rom sa Gorice koji se samo vratio svojim srpskim korijenima . Njegov rođak Teufik je u ratu izbjegao u Split i uzeo ime Kristijan. Oni su ono gdje se i nalaze. Njegov svaki film je inspiriran romskim životom tako i hodanje pod kartonskim kutijama kao u svom djetinjstvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj je prestao biti reziser ima 30 godina
Ali zato je sad profesionalni Srbin, i po potrebi, Rus... Prostak, prljav, zapušten, lažljiv, svadljiv, odvratan, valjda je to ta borba protiv "Zapada"...
Bio je režiser u usponu dok je bio u Sarajevu, a čim je otišao krenuo je silaznom putanjom i više od njega nema ništa. Pokušava se ogrebati preko Dodika i ostalih nacionalista za koji evro preko Andrić grada i sličnih projekata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kao Srbin vekovani vekova znam, da je sigurno Kusta po krvnoj slici Srbin. Ali istorijski 100-200-300-400 godina i kusur je najverovatnije Islamske krvi znaci bio nekad Srbin pa 500 godina Musliman pa sad opet 30 godina Srbin. Ja mislim da je on nagrajso ali nekako mi je drago da se ima za Srbina. Malo čak ponosan sam nato. Znam da je uvredio mnogo Muslimana i izdo svoj narod na neki način
Ovaj ušljivi lik ima fobiju od sapuna i šampona...i baš mu smrdi iz usta...
Emir je Bošnjak
Prvo sapun, onda parfem
Ma sta ce taj olos on bi trebo preispitat svoje porijeklo ,koji ga pas nspravi
Koje si ti Emire govno od čovjeka. Grehota je na tebe trošiti riječi. Jedino ti mogu reći da si izrod od čovjeka.
Ovaj cim ode medju djikane, zaloja se
Nemanji bi bilo pametnije da kupi sapun...
Ti si se srozao na samo dno.Jedan od onih koji je presao onu crtu gdje genijalnost prelazi u ludilo...
Ovo nije ni trebala biti vijest, svima je jasno kakav smrad i đubre od čovjeka je u pitanju kad je gledao najdužu opsadu na svijetu i svejedno navijao za Dabićeve hijene i još se slizavao sa razbojnicima Miloševićevog režima, a kasnije je i promijenio ime u Nemanja "ko ne voli Radovana ne vidio đurđevdana". Je li se barem okupao taj smrad pa da zasluži biti na naslovnici: najsmrdljiviji smrad na svijetu se konačno okupao!
I naravno da nisam naveo da je to njegov grad iako je rođen, odrastao, stvarao i bio podržavan kao umjetnik prvenstveno od građana tj privrednuh subjekata Sarajeva. On je sam odabrao tako i ne ni litar sarajevskog zraka nema pravo da nazovr svojim, a ne zemlje, sam je odabrao taj smrad i ostat će obilježen kao obični režimski lutak Karadžićevog režima. Nije više ni Emir, što ga tako zovete. Neka ide Nemanja smrad na Pale odakle mu je štab doktora sa Jagomira.
Troprsti srednjeprstaš
Meni je nemanja najjaci kad kaze kako ponekad , duboko u noc, ode autom do Gorice...nema smrdljivac mira u dusi... ali lajat zna. Kako mu njegov idlo kaze CIGANIJA, i to zesca!!!
Nesoj i izrod kao i ovaj jadov iz CG
Sta drugo očekivati od ovakve osobe,okuapaj se bolan bio.
Prljavi misli da je nesto pametno rekao