Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Jasmila... OSCAR AKO BOGDA U BIH...Domesi!!
@gooUser11041104 Evo papka bogomoljca. Sve samo "ako bog da". Ustani dupe, potrudi se kao i Jasmila. Ona ne ceka boga. Seljacino lijena bosnjacka,.
Tacno tako! Ovaj film ce doprinijeti vise borbi za istinu o Genocidu u srebrenici nego bilo sta do sada,kada politicke volje za to nema!!
10 botovih zapovijedi 1. Budi bot u gazde svojega 2. Budi u službi braće botova 3. Ne uzimaj imena braće svojih botova 4. Svjetkuj dan svakodnevnog spemanja 5. Poštuj gazdu svojega koji te hrani da botaš 6. Voli bota, ko brata svojega 7. Ne poželi boticu bližnjeg brata bota svojega 8. Iskoristi maksimalan broj spema po članku 9. Ne vjeruj nikome ko nije bot kao ti 10. Lajkaj bližnjem bratu botu svome
Ne samo bosnjaci, vec svi ljudi dobre volje i normalnih stavova, podrzite ovaj film, podrzite istinu
Baronesa????? hahahahahaha
BRAVO JASMILA BRAVO a el kakiru REVIZIJI želim dug život i tešku bolest zbog prodate REVIZIJE...
BHalijska nacionalna propaganda
Hvala, Baronesa Helic. Divno receno.
Nakon objave Akademije da je Aida ušla u uži izbor za nominaciju za Oscara, ljubomorni srpski botovi masovno opet daju 1 ocjenu i odvratne komentare na imdb.com! SVI TREBAMO SA SVIH NALOGA NA IMDB.COM OSTAVITI ADEKVATNU OCJENU I NAPISATI VJERODOSTOJNU RECENZIJU!!!! TOLIKO DUGUJEMO OVOM OSTVARENJU KOJE ŠIRI ISTINU CIJELOM SVIJETU!!!!
Rate with 10. It is only you can do to help win.
ova Jarmila je ruzna ko Ana4pistolja, samo nas bruka, ko da je iz pecine.
Bravo Arminka, sretno Jasmila👍treba pisati imdb da zlocinci i dalje ne priznaju svoje zlocine i sire lazi sto se vidi manipulacijom ocjena i da ce ovaj film doprinijeti sirenju istine ma koliko je oni pokusali sakriti i lazirati
Baronesa Helic je napisala izuzetan osvrt na film koji se obraca ljudima, sa porukom da se genocid u Srebrenici nikad ne zaboravi,da se nikad vise ne ponovi.Neljudima se ovaj film ne obraca, u neljudima on budi bijes i frustracije,jer oni bi volili da se ovakvi filmovi ne snimaju i da veo sutnje pokrije istinu o GENOCIDU.
Baronesa?? koje je to ime??
Titula,zvanje😊
Čitav svijet zna o genocidu u Srebrenici osim onih koji su ga počinili, za njih je sve urota i sudske presude,svjedoci , osuda čitavog svijeta,isina se nemože sakriti bez obzira šta radili i koliko je negirali
Do kraja dana pisacete jos 5 puta o fillmu.... Kako je skontate da ste DOSADNI vise za aidom
Šuti
Neće niko zbog nas na Balkanu istrčati iz kina zbog ovakvih filmova. Vrijeme je da običan radni čovjek ne bježi odavde, da se oslobodimo mreže vremena. Bosna je 1000 god stara, jedna kuća konforna svima sigurno 950 god. mira. I da kultura porodična bude poštu komšiju ko brata ne bitno kako se ko zove. Nekad je bilo i do skora se spominjalo od Kulina bana i dobrijeh dana. Nismo u lovištu da ganajmo jedni druge i da se vraćamo unazad.
Svaki dan 5 placenih clanaka o tom ratnom filmu.. Znal bosnjo ista drugo napravit a da nije ratni film??!!!! A jesno i glupa stoka zadrta.. nikad neki dobar triler, akcija, avanturisticki..uvijek neko ubijanje i rat.. pa kako vam ne dosadi caca vas yebo
Šta to lupaš, opajdaro raspala
@Radodajka69Hamburg znaš li ti išta u tom Hamburgu raditi,osim pljuvati po Bošnjacima. Film je važan onima koji su rat vidjeli uživo. Važno je reći istinu ,jer oni koji su ubijali ne ćute nego pišu knjige bazirane na lažima. To ti ne smeta?