Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad mi svasta padne na pamet...
svasta ili samo deep throat?
I onda kazu ja imam pokvarenu mastu...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I danas ima , pirsing na raznim mjesitima,tetovaze,silikoni na usne,grudi,straznjicu,razne plastike,razni metali pod kozu, buduce generacije ce komentirati kao mi sada.
Obrezivanje...
orezivanje je od kako covjek postoji,danas od vijera primenjuju jevreji i muslimani,a inace pola svijeta to radi radi higijene.
Roda,sta reći
ovo su federi od starih modela DORMEO dušeka
Bog je stvorio covjeka u najljepsem obliku, al ima dosta onih kojima se ne svidja i onda od sebe naprave rugobe, strasila.........
U jednom su bili upravu, definitivno su manje privlačne
ja kontao da je ovo Gogi iz Seven Up-a
ovaj klix ogadi zensko.. hrak ...pljuc..
Joj federaa majko draga :D
da imaju internet garant ne bi izduživali vrat
estakfirula :) al imaju jos gore,,one sa velikim "gubicama" haahahah
pitam se što li imaju ovako dug vrat?
da otjeraju muhe
zasto ti imas 3 o?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sa žirafom se može poljubiti,
Slicno,arapi nose al na drugom vratu,tako istezanjem od djetinstva ucinak je ucinkovit,tako da nisu imali manje kalibre ispod 20cm.
čudna neka furka....
Ma ove su super. "Upoznajte nas" nekada sa ženama iz plemena Mursi koje stavljaju drvenu zdjelicu ili tanjir, nisam sigurna šta je ono, u donju usnu. Što je tanjir veći žena se smatra privlačnijom. -.- http://photodox.com/wp/wp-content/uploads/2014/01/mursi-2.jpg
pa veoma je privlacna
pravo, ako te privlaci bermudski trougao... u ovom slucaju krug
PRIKAŽI ODGOVORE (1)