Freeman
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
01.07.2013.
Komentari
2618
Komentari korisnika
Električni romobil od proljeća do jeseni prava investicija. Samo lagano,oprezno i nema gužvi niti nerviranja. Lično iskustvo
Ma ma..U ti ebem. Kako nemaš uslove, imaš bolje uslove nego gore na podhrastovima. Teba ti kisik, inf. otopine i antibiotici,i osoba koja će aplicirati. Sve imaš,neradnici jedni. Al nemaš ono što treba za ovu situaciju, Mudaaa jarane moj.
Ovaj pojma nema o životu
@fbUser1601164961 e čuj vidio je, pa onda je kriv 300% a ne 100% , loša procjena ,kurčenje, uzimanje prvenstva. A da razvije ondje seat 80 km/h još od studentskih domova gdje je uska ulica nema teorije. Da je neko bjesnije auto ili muško pa hajde . A da ga je upalila sa tom brzinom bilo bi vaših auta do bolnice gore.
Kad čovjek ovo pročita tačno bi sjeo i sit se ipslakao.
Ovo je vanredna situacija i ina zahtjeva takve mjere,baš kao i u ratu , bilo je izolacije, nije se moglo normalno živjeti, tj živjelo se tako sto smo se pridržavali mjera da ne bismo poginuli . Tako i sada moramo se pridržavati mjera da nebi ugrozili svoj ili život naših najmilijih. Omladino ako vama ništa ne bude ,vjerujete da hoće vašim starijim. Ponašanje se odgovorno i zaštite živote svojih majki, očeva, nana i deda. Preživio sam koronu sa 39 god. I bilo.je teško.
Ma mamu li vam seljačko narcisoidnu, gledate samo sebe i svoju guzicu
de ba ,ne budalite
seljanka