Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ono jezero gdje je bosnjo uspio istrijebiti endemsku vrstu covjecije ribice. Lafo disney prizori, jebli vas disney, debili
Je li ovo dio hrvatskih prirodnih bogatstava, šta kaže gospođa Zovko
Pocinje liciti na mocvaru a ne na jezero
Zaštićeno područje a kreteni jezero pretvaraju u septicku jamu. Endemska vrsta Triton unisten jer je neki majmun ubacio predatora pastrmku u jezero. Zaštićeno a gradi se okolo bez ikakvih dozvola i dopusta divljacima da divljaju kvadovima i autima u neposrednoj blizini jezera. Nista to nije zastićeno, dapače, sve je na izvolte.
Prije lici na planetu majmuna sa onim seljancurama i tepsijama pite od po 150 eura...Al kazu samo za Arape je toliko..ccccc.
Ovo jezero je više simbol naše okrutnosti prema prirodi nego nekih bajkovitih prizora..Ne zove se ono Gorsko oko, nego se inače glacijalna/lednička jezera, kojih najviše ima na Zelengori (čak 8) u noradu nazivaju "gorske oči." Čuvajmo našu zemlju!!
Narodu*
Smrzla kanalizacija i fekalije.
Sreća da se zaledilo pa ne može izaći smrad fekalija koje su cijevima došle iz ilegalno izgrađenih objekata u okolini!🤔
prije rata bile nekolike drvene kolibe sad primitivci izgradili naselje
bas je zasticeno objekte napravili na samom jezeru sve su shebali seljoberi
Disney filma???
Šta je ovo, januar mjesec, a na Vranici na 2000 m nadmorske visine jedva da ima snijega?!?
Pa šta rekoše zimi ove kuće zatrpa snijeg, ja koliko vidim nema ga ni 5cm
Sjebat cemo mi to, ne brinem 😂
Sjebank je jezero decenijama. Ilegalna gradnja cvjeta, stotine ilegalnih objekata, kanalizacija u jezero koje se isušuje. Prokosko je uništeno