Izdanja prije Eurosonga
182

Irska predstavnica nije uvijek imala imidž "vještice": Evo kako izgleda ispod jake šminke i kostima

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Bambie Thug predstavljala je Irsku na ovogodišnjem Eurosongu, a njen izgled jedna je od stvari po kojoj se isticala. Međutim, nije uvijek izgledala ovako, a nakon takmičenja se na mrežama dijele njene stare fotografije.

Pjevačica je prvenstveno privukla pažnju neuobičajenim performansom, kao i tekstom pjesme. U numeri "Doomsday Blue" je opisano slomljeno srce i bol neuzvraćene ljubavi.

U tekstu se spominje kletva Avada Kedavra, koja potiče iz aramejskog jezika, a koju je popularizirala franšiza o Harryju Potteru. Avada Kedavra je poznata kao "ubojita kletva".

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Njen nastup je uključivao uzvike poput onih iz horor filma, simbole na tijelu i licu, jaku šminku, svijeće i pentagram, dok je iza nje pisalo "krunišite vješticu". Zbog svega toga bilo je gledalaca koji su burno reagovali na njen nastup.

Ipak, ispod izgleda koji karakterišu metalni dodaci na zubima, rogovi, naglašena šminka - ona izgleda potpuno drugačije.

Na mrežama se dijele njene stare fotografije poredeći kako je nekad izgledala u odnosu na izdanja s Eurosonga.

Također, nakon finala Eurosonga sama Bambie se oglasila na Instagramu gdje se snimala u svakodnevnom izdanju bez scenskih dodataka zahvalivši se fanovima na podršci tokom takmičenja.