Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njena podrška i njen glas protiv klanja, ubijanja djece, genocida nad Palestincima, mi daje za pravo da samo kažem CURO SVAKA ČAST.
Od mene isto 12 bodova za ljudskost.
tako je brate moj svaka cast ovoj lijepoj i dobroj curi i osobi sto je javno stala na stranu Palestine 💪👏👌
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sasvim normalna, dobra i lijepa cura i posebno joj svaka cast sto je javno stala na stranu Palestine 👌💪👏
Ne kontam zašto kažete predstavnica i oslovljavate je kao ženu. Kada se izjašnjava kao "to" i "ono". Zašto ne ispoštujete ovog biološki muškarca koji je sam.rekao da ga zovete "to", a ne kao ženu.
@PedokatolickiUser @953 mi Bosnjaci nismo fasisti ko vi katolibanske ghenocidne gnjide i mi nikoga ne mrzimo ni po kojoj osnovi ko vi a vi ste sada na strani Jevreja iako ste ih etnicki ocistili u NDH i imali logor za djecu a sad ih podrzavate samo zato jer cine genocid nad Palestincima a tamo gdje je genocid i fasizam na toj strani ste i vi i Svabe jer ste fasisticka bagra bili i ostali
Irci ce uvijek biti na strani muslimana iz historijskih razloga
Preslatka 😍
Nije to imidž vještice, pripada grupi koja je jedna od sekti sotonističke religije.
Bolje sostonista nego klerofasisticka gamad
Navodno imala je traume iz djetinjstva, sex je zlostavljana , a prosle god cak i silovana, to je negdje pisalo za nju ...
Odlicna je bila, kakav performans...
Mi sotonisti smo dobri ljudi inače
Sotonisti su obično neke vrlo loše stvari od 'normalno' društva doživjeli. Zato odbijaju 'normalne' konzepte i norme od/iz društva.
Čak su i vještice i demoni protiv cionista futičavih 🇵🇸
🇧🇦🇨🇮
Sanita s buča potoka
mi od plina i benzina izraelipalestina
prosjecni bosnjo misli da ova tako spava i budi se
Lijepa je kao zensko, a ruzna kao satanista.
Eto sto podrzava palestinu odmah joj je sve oprosteno, nema sta.
Šta joj se ima zavjeriti?
Normalnije u svakom slucaju.
ma tri puta kulhuvallah, i udri
Šteta, lijepa je žena ispod sve te šminke. Ne znam šta joj trebaju te sotonističke gluposti.
pa ko ide na to takmicenje i zeli da ostvari rezultat mora da bude ili da glumi neku od retardacija. LGBTXYZ, Satanizam i jos mnoge naopake stvari.