Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer mjesta nisi mogao naći
Svaki brend traži neprestan rad, ali pametan rad. Ništa nije garantovano i Bogom dano. Ja ću u Beogradu da vozim 10 km do Banjalučkog u Nemanjinoj zato što rade ljudi. I sarajevski ćevap je brend, ali treba raditi. Pusti marketing.
Hari iz Travnika najbolji ne samo zbog najboljih ćevapa nego i zbog prostora i WC-a. Imaš gdje sjesti bez naguravanja i oprati ruke. Na čaršiji zaradjuju velike pare, a neće uložiti u hebeni wc da se mogu ruke oprati.
jarane zaboravio si da je to Travnik,a i vala nisu sada toliko dobri koliko ih falis..
Tri Šešira k... ne valja, skupo instant i veze sa životom i klopom nema. Gomile boljih restorana u Bg.
cevapi su za sirotinju mi iz SDA jedemo samo teletinu i janjetinu
Ćevape u 99% čevabdźinica u Sarajvu napeku i nabace n podgrijavanje sa strane Uźas żivi, dobijeś ćevape za 5 min jedini NORMALNI čevapi su u Travniku Ovom olośu od gazdi po čarśiji treba pozatvarati sve jer brukaju i sebe i nas
Ima li ovdje pravih sarajlija koji bi iskreno preporucili dobru cevabdzinicu da nije samo izvikana kao sto je slucaj sa Zeljom...bio par puta kod Hodzica 2 i cevapi su extra
Definitivno Specijal i Kastel
za mene Specijal br 1
Kakav željo. Sarajevske ćevabdžije trofać živi. Hari sad ima jače ćevape za klasu i ne treba soda bikarbona poslije
Bili gladni pa sta god pojedu super im.U sarajvu su bureci najbolji, a ćevapi najgori. Ne mogu se poredit sa zenicom, travnikim itd.polivena lepina i čevapi socni, sarajevske moras jogurtom zaljevat da produ kroz grlo.
kako prepoznati papka? čim kaže poliveni somun,koji čak nije ni somun nego hljeb a luk isječen sjekirom ..te napoje dajte cukama
izvolte , izvolte , ima mjesta...i sjediš sa laktovima u susjednom tanjiru
63. mozda u BIH.Samo u Sarajevu, ispred su Besko,Nune,Dzenita,Petica... zeljo i zmaj su za turiste i dijasporu, ali svako ima svoju nafaku..
Cevapi u Zelji su bili dobri dok je Sahin bio ziv a poslije njegovog preseljenja to vise nije ni blizu onog dobrog cevapa.
Sudžukice u Petici ubjedljivo najbolje. Ali eto, o ukusima se ne raspravlja.
5-ca je jedina zadrzala cevape onakve kakvi su oduvijek bili: kratki, debeli i mesnati, dok su u Zelje cevapi metamorfozirali u malene, tanke, minijaturne virslice. Mora postojati razlog njihove promjene izgleda cevapa. Da su zadrzali stari obim (debeli, kratki) musterije ih mozda ne bi mogle lako pregristi, ili bi sa zagrizom mozda lakse shvatili prevaru. To jednostavno vise nisu Sarajevski cevapi, vec Sarajevske virslice.
A kod NUNE, mala ali najbolja ćevabdžinica.
Hari Travnik ubjedljivo najbolji cevapi u BiH, niti jedna cevabdzinica u Sarajevu im nije ni blizu....
kod Ferhatovića su vazda bili najbolji
Da vidimo ko je Sarajlija pravi..ko se sjeća kuhanih ćevapa na maslu i vodi na baščaršiji?
Da vidimo ko je Sarajlija pravi.. ko se sjeća bježanja dok je eugen savojski zapalio grad?