Stvarno mi se nekad ko laiku čini da se radi sve što se može ne bi li ljudi ovdje opet ratovali. E pa sretno vam bilo, ja ću radije da me streljaju ko dezertera nego da ratujem da bi Bakiru, Dodiku, Covicu i njihovim uvaženim strankama i uvlakačima bilo dobro. Bolje grob nego rob. A vama stoko sitnog zuba sretno, ako već nemate ručka na stolu doci ce i taj dan ubrzo a vi se samo prepucavajte i krivite jedne druge što nemate jest.
@badr1984hari tada se nije znalo i isto bih tako postupio, 100% bih prvi prijavio se u Armiju da sam imao tada te godine, ali danas kada bi došlo vrlo dobro se zna za koga bi se ratovalo jer ko nije naučio od 95' pa na ovamo jbg onda...
Srecom ogromna vecina Bosnjaka ne razmislja kao ti. Ako dodje do novog rata, a izgledi postoje, on ce se voditi na sasvim drugacijim premisama i sa drugacijim ciljevima. Necemo voditi borbu za opstanak, nego borbu za nestanak najzlocinackije tvorevine koju je svijet vidio od kraja Drugog svjetskog rata. A tebi i slicnim, sretan put, jer pored sebe imati pickicu kojoj povjeravas zivot, i nije najuputnije.
Prikaži sve komentare (73)