Jimmy McNulty
Spol
Ženski
Boja avatara
f6a030
Banovan
Ne
Registrovan
23.04.2013.
Komentari
2552
Komentari korisnika
A što je se onda miješao u pretprošle izbore i štimao Trumpu da pobjedi? Joj ja šuplje...
Smeta kad je Vukoja ustavni sudac, a ne smeta kad su Palavrić i Ćeman (dokazani kadar SDA) ustavne sudije. Ali dobro, moraju ezdea botovi i Bakir pravit frku negdje, valjda samo oni nisu "izdali" državu. Svi ostali jesu. 😂
Premršava za moj ukus ali svaka čast na održavanju kilaže.
Pošteno. Odvojite pušački dio od nepušačkog. Gdje se hrana služi nema pušenja. I ja je volim zapalit ali vrijeme je da se uvede neki red.
Čekaj, je li ja ovo čitam dobro? Ljudi skupili pare i hoće da odblokiraju račun i isplate dugove, a Sud im ne dozvoljava?
Haha koliko jadan moraš bit da objavljuješ privatne poruke...i žene se čude danas što muškarci ne prilaze. Nisu budale.
Ne bi to pravi Hrvat nikad uradio, ovo je milijardu posto neki ero iz blizine Neuka
Druže jesi li svjestan šta znači ova pruga, pa ti sad iz Luke Ploče voziš ugalj za Šabac gdje FBiH ima ogroman prijevozni put i zarađuje ogromne pare. Vama fakat smeta sve pozitivno i dobro za bh. ekonomiju samo zato što se vaši Brankovići i slični SDA delegati tu ne mogu ugraditi. Gori ste od četnika. Fuj
Teško, Inter je jedna od najboljih ekipa u Europi, a u Italiji neprikosnoveni
Pravila vojske > lična prava. Žao mi je što to ova mlada djevojka ne shvata i što nije prihvatila drugi posao u okviru OSBIH koji joj je ponuđen, a gdje je mogla nositi hidžab. Jednostavno danas-sutra mogu i ostali tražiti neke druge stvari i ustupke i to ode u nedogled. Imaš kapu, imaš šljem pa izvoli.