Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek cek cek, SAD ce dopustiti da Spanija i Italija uvoze naftu, pazi sad, al pazi, iz VENECUELE???
Haaa ha ha... Koji robovi Am bilionera. Komplet E U. Ni malo ponosa,digniteta.. Vlade su kupljene, jedino ostaje da se narod udruži i pobuni
Odjednom Venecueli ne treba vise demokratija, imaju je sada dovoljno. Ova providnost imperijalista je smijesna. Za interes bi prodali sve.
Hugo Chavez, pokoj mu dusi, se smjeska odozgo na ovo.
@Thanatos4 ispravka. Ne za interes, nego sve sto se dogadza je dio plana glavnog igraca. Ovo sa Rusijom je isplanirano odavno. Oni su samo igracka. Kad se sve to sabere vidi se koliko je glavni igrac ispred svih ostalih. I ko kontrolise svijet. Namjerno napravit OOODAVNO problem sa Iranom, Venecuelom(ne samo sa tim zemljama), sad sa Rusijom. Opet namjerno! Ko god da se igra, strateg je izvrsni. Sa moralne strane to je druga prica.
A zasto kauboji uopste morajo dozvoljavati nekome nesto
Slava ukrajini. buhahahhahahahh buhahahah kakvo ispiranej tintara, da ovo bude normalna vjest.
Dakle i Venecuela je pod amarickim sankcijama kao i Iran. Libiska proizvodnja uništena kao i većina Iračke. Sad mi je jasno što je ova cijena goriva. Ja se pitam gdje nesta tolika nafta kad ono svi pod sankcijama.
Bilo ke pitanje vremena kad ce se SAD okrenuti Venecueli. Uskoro ce i Iran postati prijateljskija zemlja i SAD ce im dopustiti izvoz nafte. Americko licemjerstvo nema granica.
Bilo je samo pitanje vremena kad ce SAD da se okrene prema Venecueli. Do juce im je Venecuela bila neprijatelj a danas druga prica. Licemjerstvo na djelu.
Kakve budale pa ako je nafta skuplja rusija profitira sankcije nemaju efekta pusti sve da izvoze ako padne cijena rusija gubi na ovoj cijeni profitira nafta na 60 usd i onda netrebaju sankcije
Dozvoljeno je da Venecuela vrati dug, procitajte tekst.
Što će prodavati EU ako nema zarade joj gluposti.
Тата САД допушта дјечици Шпанији и Италији да се играју, хахаха, то је та западна демократија.
Ovo sa naftom je prenapuhano .Zabodi prst u Arapskim zemljama i eto nafte a ovdje stvaraju nekakvu krizu.Žitarice kad pogledaš kartu svijeta smiješno je da Ukraina drži cijene po tome.
pa vidis da su vodeći proizvođači nafte pod sankcijama.
Ma tooo,samo nek ima čorbe
Fakinski od amerikanaca, ono dakle ovo pokazuje kako Amerika radi na ovim stvarima. Ne sviđa mi se, ali između da kupujem naftu od onoga za koga amerikanci kažu da smije prodati naftu sa jedne strane i između jeftine nafte gdje će baćuške da ravnaju evropu, siluju, kolju, vozaju se okolo u mobilnim krematorijumima i jedu pse u selu koje osvoje sa druge - moj izbor je jasan. Ovo je 2022 sve vam na kamaru složim, nije 1622, neće vam proći!
Moj izbor sigurno nije Rusija!
Libija lezi na nafti i to jednoj od najvecih REZERVI na svijetu. Neko je uveo sankcije, a taj isti neko ima naftna polja pod koncesijom. Taj neko izvlaci naftu i pod sankcijama. Taj neko ne dopusta da se u medijina o tome pise. GBR/USA, GER, ITA, NOR.
Pa ljudi ljuski ovo nema nidze hahahahahahahaha
Potpuno ispravno, bravo USA. Samo udarati fasisticku Rusiju baciti je na koljena