Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...eee putko putko...
čičko...mani se ćirilice kao prvo...a kao drugo vidjeces gdje ruska politika vodi.
cica...turcine iskonski...drz' se ti putka
Jebiga Putine zajabo si svoju braču u RS-uTamam htjeli kredit da se izvade kad i ti propo.Šteta i za jedne i druge.Evo sad moram na pivu da se smirim.plačam km-ovima jer rublju niko ne prima.
Putin je izjavijo u najgorem slučaju će oporavak trajati 2 godine.U Bosni problema malo more a oni se sikiraju za Rusiju.Kao Bošnjak podržavam presjednika Putina.
Ti ili nisi Bošnjak ili si glup. Vrlo vjerovatno da si oboje.
Pa ako si iz Sane konjino onda bi trebao znati da ste ratovali protiv ruskih dobrovoljaca. Ko je ulagao veto na svaku rezoluciju u VS, a ko je bombardiranjem spriječio nove pokolje u Goraždu, na Kosovu itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Putine mutine ne mlati praznu slamu
Rusija je neki faktor u svijetu samo zbog energenata i širokog nuklearnog arsenala. Koliko je ovisna o samo o cijeni nafte pokazuje to da su i druge zemlje(Iran) bile dugo pod sankcijama pa se nisu urušile.
Koji genijalac taj Putin, on zna koliko će trajati oporavak, a kriza u Rusiji se tek rasplamsala
Top komentar na ovu vijest "izudaro ga obama svojom crnom k...... po sred ćele" :-))) Nivo svijesti, kulture i inteligencije kod nasih muslimana je na zavidnom nivou.
Da, pretpostavka. Ja pretpostavljam da se radi o muslimanima. Imam neki predosjecaj da se radi o muslimanima. Neku slutnju.
Nivo zaljenja ovdasnjih Srba za Rusijom koja i ne zna za njih pokazuje nivo svijesti i inteligencije!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Putko ne želi zlo majčici rusiji ali meni plavo paše ova situcija,imam kredit u sber bank veliki,dabogda se sutra zatvorila i ostalo mi 25 milja udzepu,i cijena nafte spada i tu mi ostaje u džepu. Tako da vam želim što duži oporavak,sa puno pozdarava iz bosne vas vjerni fan Freeman.
FALI TEBI JOŠ KREDITA I NEŠTO JAČE ZA SNIFANJE JER TAJ KREDIT KOJI SI POTROŠIO I KUPIO SEBI NEKI DOP KOJI TI JE OBIČNO SRANJE OČITO NE DELUJE I TRAŽI NOVOG DILERA I OPET OTIĐI U SBERBANK I TRAŽI NOVI KREDIT SAMO RECI DA SU OVAJ PUT TVOJE POTREBE MNOGO JAČE I ZAHTJEVNIJE TE DA TI TREBA NOVA DOZA
Vas dvojica putkoljubaca koji ste se nakačili na moj komentar koji je satiricnog karaktera možete da dudlate lagano jedan drugome. Za vašu informaciju ja nisam uzeo kredit u sber bank već u wolks bank koja je preuzeta od strane prve, no dobro to je već viša matematika za vas.
Sad ce on kod Dodika pa ce oni to zajedno srediti!
Jebe Obama ne vadi
VIDIMO DA TE JEBE NE MORAŠ SE DERATI !!!!!
Rusija je bitna zemlja, i svako normalan zeli njenu stabilnost. Ruska nostalgija za SSSR-om i tadasnjim uticajem i dominacijom je gura nazad i to je proces koji se dogada iznutra, u Rusiji, a ne namece se svana. Krim i Putin postaju ogledalo jedno drugom.
Može dvije, a može i dvadeset i dvije.
ovaj poceo ko baja, jos malo pa ce i on poceti izmisljati nekakve tokove i investivije
Shalom cula sam da si spremna slati pare cionistima kada toliko podrzavas ameriku. Znala sam ja da i ti podrzavas veliki Yisrael! Aleicheim shalom