Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhahahaha, svaki hravtski svinjac u BiH a kamoli selo će uskoro dobiti asfalt, tri trake, ... Zatucane Bošnje će prije odseliti BiH nego dobiti autoput do Sarajeva. Riđi Bakir sa svojim retardiranim kompanjonima gledao da vrti po Poljinama i Marin dvori, šta on zna sta je radno mjesto. Po.ser.em mu se u riđu bradu na ovaj dan, mazlum jedan.
Zbog takvih koji Hrvate nazivaju svinjcem CES u 23 posto ostati zauvijek budi siguran
100 % tačno. Dovoljno je pogledat gdje Ceste FBiH ulažu pare, sve investicije gdje žive "legitimni"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gradi li se ikakva cesta u Krajini ili sjeveroistočnoj Bosni? Zna se gdje se gradi a odakle se pare samo uzimaju
Opet pohrvacenoj manjini cesta, a nista Bosnjanima u Tuzli i Bihacu? Pohrvacena manjina pljacka masovno Bosnjzne!
Ma nista od ovoga
Gradi li se sta u tz ..... ništa. Ovdje se lotovi izmisljaju za svakih 100m... pih. Pozdrav iz Kanade.
Teško da to može biti za 100 metara
Zamisli, Opcina segregira fizicka i pravna lica i to još sporazumom maše sa tim.
Kad ti nacionalna manjina dobije sve f-je koje imaju najviše love. Finansije, Autoceste, evo sad nakav Rimac se petlja ko će biti direktor UKC Koševo - opet Croat namirisao lovu (jer u zdrstvu FBiH se potroši 2.5 milijardi KM.
TAKO JE KAD NJIVA ZVANI SLINA JEDNU OD NAJVAŽNIJIH DIREKTORSKIH F-ja U FBiH DA ZA PEŠKEŠ POGLAVNIKU.
Super, samo tamo 50% stanovnistva slavi vjerski praznik. Mislim da se ovo moglo potpisati i jucer, ili sacekati dan-dva.
Nemoguce. Pa to je izgradjeno prije 10 godina.
Dionica od 27 kilmetara, vecinski po izrazito ravnom terenu, prave ko da je tunel kroz mont everest.
Na ovoj sad se lagono gradi i lagano naravno lova mlati… odgovornost nikakava, ravnica sama i ravnaj… Lasvanska petlja i pravac za Vitez ce biti za neke sekundarne ili tercijarne uvlakace…
Seronje jedne ne znate sta za srednju bosnu a i krajinu znaci ova cesta. Nabijem vas iz sehera sve redom
Ova TROJKA će nas uništiti.
Trojko kad će na red doci dionica Sarajevo Tuzla!?
primjetite li zasto HDZ stalno uzima promet i komunikacije?? upravo radi izradnje cesta tamo gdje su Hrvati, gdje nije toliko frekventno kao npr Tuzla. Znate li da je izgradjeno vise od 10km autoputa u Hercegovini koji nema pocetak ni kraj?? Do kad vise????
Ja tu cestu zovem "tamni vilajet". Super važna komunikacija za Bihać, Jajce, Donji Vakuf, Travnik, samo prolazi kroz Vitez, a prosječna brzina kretanja je 20, 30 km/h, ukoliko nije neki zastoj, a to je često. Ako je zastoj, onda je brzina 0 km/h.
Onda kad tako mrzite Hrvate ajmo svak sebi pa pravite sto hocete cudan ste vi narod volite bih ali mrzite druge narode hahah zato imate 23 posto realno
A šta je sa dijelom te brze ceste na petlji u Lašvi. To će biti narednih 30 godina jel da?
Na ovoj sad se lagono gradi i lagano naravno lova mlati… odgovornost nikakava, ravnica sama i ravnaj… Lasvanska petlja i pravac za Vitez ce biti za neke sekundarne ili tercijarne uvlakace…