Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupite PC ili rs molimo vas. Kupite im sve te papire i dodikove gaće ako može 😂
U tzv I.Sarajevu Bingo zatvorio sve. Svi tamo kupuju.
pokupovat sve po pc pa nabit velike zastave BiH kao u tesnju
Bolje domaca nego strana firma.
Pa i prethodni vlasnik je domaca firma hah
Bingo gigant, svaka cast!
Kako zastititi male prodavnice od kojih porodice zive?? Radi li drzava na tome!? Lanci marketa po rs i Federaciji, ugasise male prodavnice!!!
Bingo,kralj niskih cijena!
Sve na ledjima radnika steceno,i dalje radnici Binga imaju minimalne plate a polomise ih...
Njima smeta konzum na toj lokaciji. Nista vise. Ostalo je samo usput...
Ne nego su propali ko Grcka, sjeti se samo afere Lex-Agrokor
Volim Bingo, uživam u Bingu. Samo napred.
E jbg. Preduhitrio me..😤😝
Polako ....zivi bili pa vidjeli iskihat cemo mi to "nasa firma".....Nije normalan toliki kapital a jos manje normalno zaradjen
Kod nas sve te velike prodavnice imaju nelogicne i pogane prakse prodavanja robe kojoj je taman istakao rok u pola cijene. Nasjeo sam bingu ma i drugima, ono u brzini kontas snizili 2 kg majoneze na 50% dvije za jednu, bio u zurbi i kad sam dosao kucu ono vrijeme upotrebe do ovog mjeseca jos par dana a 2kg majoneze samo za mene. Jedo majonezu 3 dana, stomak me boli. Da im odem vratiti gledali bih na me ko da sam marsovac. Totalno nemoralno i neeticki.
Nije to kod nas, svugdje gdje vidiš popust 50% na hranu ili 1+1 ti je već pred istek roka i u lidlu i svugdje slobodno jedi nije joj ništa 🫣
Od ratnoga profitera do uglednog biznismena !!
Podrzanog od dobrog broja ljudi nazalost
Bogami ce ovaj Mercator ispuhati skroz.Dok je bio Neven direktor nesto je i valjao pa i Kostreba je to fino vodio al ce mu ovaj iz Kladnja dohakati.
Bingo kupuje entitet RS od nove godine.
Sve su poklopili.
Senade kupi Parlament,uvedi da je svima plata prosjecna plata u BiH,bez ostalih naknada,pa da vidimo koliko ce ih ostati.
A mi jedva cekamo Lidl.
Dzambic se obogatio na sumnjiv nacin