Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bi odluke vlade da se smanji marža na gorivo,teško da bi cijena pala ispod dvije marke. Profiteri naučili na ratne marže, majke im ga nabijem
Dabogda propali, kad je gorivo bilo 2.50 gledali samo svoju gu***cu, sad ih neko treba zaliti
@MrziteljPDA Svemu treba ograniciti marzu. I mlijeku,i kifli,i jack danielsu, i ferariju.Svemu.
ovo je refresh ekonomije...ponovo ce ljudi radit za 500 km a ovi jebeni politicari po 7000 8000 hiljada....neka i treba nam ovako kad sutimo
100% si upravu
Kad ponovo uspostave avionski saobraćaj, ide nafta na 60+
Hvala bogu da smo dočekali da možemo napuniti rezervoar a da nas to ne zakolje 😌😌😌
Cuj to, kad nas deru po dzepu to je kao normalna situacija, a kada narod malo prodiše od ovih lihvara onda je trziste u krizi .. Cudna neka racunica ..
Uz svako povećanje cijena nafte kod nas su skakale cijene hrane ,prevoza lijekova....I gle čuda nafta grohnu 60% ,a kod nas još veće cijene.
Evo ja svaki dan se sjekiram, cir ima da dobijem. Je li ima gdje da se uplati dobrotvorna pomoc sheicima.
Jel moguce da naftasi nece vise uzimati toliko?
Super, dobra vijest
da mi je kakva cisterna da se obezbijedim do kraja života, nikad neće biti jefinija
pisam vas i koronu
Da je bilo dje uskladistiti jednu turu od -37 $. Samo jedan tankercic.
uostalom i dolar se od kraja 70-ih temelji na cijeni nafte, nema nikakvo drugo pokriće pa se pitam koje će pokriće dolar uopće imati kad fed naštampa još 7-8 triliona dolara. na havi ?
@Afrlm kina odnedavno kupuje ogromne količine nafte od rusa samo da rusi ćuti o zločinu komunističke partije kine i da ima drže stranu u pandemiji.
cijena realno treba biti pola dolara
Neka je... Super. Naftasi, dobrodosli medju nas smrtnike
ja sam ovu vijest slušao i 90-ih - pa naftaši opet nađoše način. šta vam , arapi bi se morali vratiti kamilama a bome to im se nikako ne sviđa. svijet se otvara i potražnja će da skoči a time cijene nafte.