Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko živ ko mrtav do 2035.
I dalje ce dilFa bit premijer...
@zakhaev2 Kao da već sada nije korišten naftni embargo protiv nekih zemalja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do 2035. Evropa će biti zatrpana potrošen baterijama iz električnih auta narednih godina
Dajte nam sve motore sa unutrašnjim sagorjevanjem i vidjet cete da cete opet imat probleme sa zagađenjem i takozvane klimatske promjene, električna auta su najveća ubleha
zabranila proizvodnju ! da ali ne i import .
Prwuranjeno,a za naš standard nemoguće. Problem je što se na silu forsira nešto, da je to tako idealno, svi bi mi davno vozili električne aute. Elektro motor je daleko jeftiniji, nema mjenjača (samo naprijed-nazad) ni ostalih skupih sklopova, baterije ne mogu biti tako skupe da bi elektro auto bilo duplo skuplje od standardnog.
Koliko će tek tada cijena struje da ode u nebesa... Taj uticaj na BiH je najveći. Pritisnu oni nas da izvuku svaki kWh koji mogu odavde...
Znaci od 2035 svi mlazni avioni, tenkovi, rakete su elektricni??? Zeleno ratovanje hehehe
a mogli bi mi I luk na rame, strijele na leđa pa lagano pješaka...
Elektična auta i nisu toliko bolja za okolinu.Niko se nebavi time kako se dobija Litium i retke zemlje.Osim toga koliko je manje štetan ako ga punimo strujom koja se dobija iz Termo Elektrane?Dali se neko pita šta se dešava sa Solarnim panelima nakon roka upotrebe?dali neko od vas zna da se rotori električnih Vetrenjača nerecikliraju.I šta mislite koliko će električne energije biti potrebno ako svi budemo vozili tako?
Ako su danasnji automobili koje pokrece benzin/dizel najveci zagadjivaci planete, e onda tesko nama s idiotima koji odlucuju o milijardama zivota.
Ako ne dobije u lutriji,11/2043 penzija njemackoj prosjek 2500 eura tad,vratim se u BiH i kupim polovnjaka iz 2035 godine i moze mi bit dok sam ziv..A na kraj krajeva nema nista od ovoga svega..
Ko imalo poznaje pojedine tokove, jasno mu je da je ovo ograničenje besmisleno i nije sprovodivo. Do 2035 sigurno ne, u nekoj daljoj budućnosti sa razvijenijom tehnologijom možda.
Uvedu elektro pod obavezno i mogu te ugasit gdje hoces. Kaze tip koji vozi teslu, nije mogao upaliti auto sat vremena, pokrenuo se update sistema 😂
Naravno da bi kupio elektricni automobil ali sa ovakvim platama jedva da mozemo neko bolje biciklo kupiti.
svaki Bosanac i hercegovac samo ispred kuće ferari Lamborghini porse itd.. ima da vozimo ko ljudi.
Mozel’ se konj jahat?
Raja nema hljeba da jede a vi pitate koje bi auto kupovali…..