Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAL GDJE SIGNALA??? KAD VIDIM ‘E’ DA MI PISE BACIO BIH MOB!!
@crnasipka783 Samo mu facu pogledaj, kad se rađo majci svojoj prsten sa ruke mazno
Haj što je plaćeni tekst al što ga moramo gledati na ovoliko slika Mogli ste stavit još kakav mobitel, multipleks, ruter...bilo šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jbt u 2021 bhtelekom ima ADSL paker od 5Mbps, koja bruka.
Zivio SDA telekom, zivotni cilj SDA uhljeba.
@FadilSeoskaVaralica Ljudi jos nisu u stanju poboljsati upload brzine, 2Mb/s od 2012 hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kahrimane, umjesto toliko šuplje, osiguraj osnovno, da ne dolazi do prekida interneta i moje tv na Grbavici do koje je kao došla optika i trebalo bi da sve radi perfektno. Znači, 28.01.2021. U 00:10 nema nikakvog signala niti interneta već 15 minuta i još traje. Hajde frajeru javi nam sutra šta je se desilo i kojeg je uhljeba ovo bila odgovornost.
truba ste... ja prešao na eronet prije 6 godina i imam brži internet na telefonu nego na računaru... stalno nestaje konekcije... sramota
Uvođenje interneta čekaš jedno mjesec dana. Sramotno velike pretplate za fiksni telefon natjerale su ljude da masovno odjave telefone. Kad receiver mojeTV zakaže danima čekaš intervenciju. Kod nas tržišna konkurencija u mobilnoj telefoniji nije nikad ni zaživjela jer je svaki narod formirao sebi svog operatera koji ga je šišao ko ovce.
Asimov ublehaš i pijun, sve vam je valjda jasno!
Daj ostavku.
Jos samo dok budete pod privatnim vlastnistvom. Bit ce drzavi i korisnicima puno bolje. Manje troskova Drzavi (zaposljavanja preko stranke) i bolje usluge korisnicima. Kad odem u neku od njihovih filijala, gledaju te ko da im krvi trazis.
Svak po slobodnoj volji bira operatera. Prelazni rok je 365 dana. Izvolte.
Zasto mi jos nismo privatizovali telekome? A da zaboravio sam moraju se uhljebi fino uhljebiti
Jedina firma koja ima u plusu dobit svake godine, bolje privatizovat gras i slicne firme koje su milionima u dugovima
Meni je eronet top, briga me ako mi stavite 1000 minusa
Top je u Mostaru i okolini
Neznam što ste zlobni? I ja sam ih kritikovao u više navrata, ali sad moram biti iskren od kako su uradili 4G mobilni internet je top. Čitam komentare i vidim samo zlobu i zavist. Lažete da nevalja. Fiksni internet tj žicom je najsporiji ali je ping i stabilnost najbolja. To će potvrditi svi koji se imalo razumiju u te stvari,a ovi što lupaju,za njih nemam komentar
I ostaje lider u korupciji! Malo ispitati otkud direktoru investicija i njegovom bratu zgrade na Bjelašnici!???
Planski unistavaju firmu.
Telecom BiH = SDA Osim finansiranja SDA to je i glavna baza za uhljebljivanje nestručnog kadra, SDA profiterskih žena i djece, a la Amela od čuvenog 8 žena
Hahahaha, grohotim se smijem. Lider, ADSL paket 10/1 35KM! Svako ko ima neku drugu opciju je davno promijenio telekom.
daj Boze da prodaju telekom pa da neko preuzme ko zna raditi,ovo je sve propast