Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tunel ce na kraju kostat 5 milijardi
Više će u njega ulupati nego u Željavu...
Znamo ko je hajrovao iz ovog tunela, zelenaši naši lijepi branitelji Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa muka mi je više od ovog tunela. Dajte riješite to ne mogu više da slušam.
a Sarajevo ce ostati bez vode jer Babin do nema kanalizacihu.niti kazu moze imati zbog kamena koji ne miruje, aktivno tlo. kao i voda sa parkinga kuda ide?
tunel hranjen dobio ime od SDA , hranio ih 30 godina
Tunel nahranjen kreditima odavno par stotina miliona ali nije dovoljno sad mora biti i napijen za 3.5 miliona izvornom tunelskom vodom..
Dok budu rješavali vodu naletiće nafta i nema kraja hranjenju...
Podaj pare
Masallah, samo radite na projektima uzimanja ogromnih para i tendera, potisni cjevovod od Vitkovica do grada tj. par kilometara niste u mogucnosti da dovedete u red a pricate o bajkama zvanim Hranjen.🫡
Gok se svi novcano podmire iz ovog projekta tunela Hranjen ce se obrusiti jer mu rok trajnosti prosao.
Bit ce to vodovod koji ce biti skuplji od Akvadukta koji je stari Rim izgradio, kada se zbroji broj stanovnika i cijena kostanja tunela Hranjen, kojem sada nalaze druge svrhe kako bi opravdali Fadilovu neuspjelu predizbornu investiciju.
Znači još jedan plan za pranje i krađu novca. Pa šta radi ovo tužiteljstvo u BiH na oči nas kradu godinama. Evo i u ovom Podrinjskom kantonu samo uzimaju lovu iz federacije kao i iz naseg kantona Sarajevo a nigdje racuna gdje su utrošili milijarde.
Svaki treci dan ista vijest. Oko vide iz neuhranjena do sad sto vijesti.
Ime tunela je najbolje. Dobro ga nahranite da se ne urusi, hehe
To nije puno novca, a korist ogromna. Voda je najveci resurs buducnosti
Za te pare tunel je trebao u japan da izađe
Istočnjaci su to, zayebana marva.
Sjecam se kao da je juce bilo, tog dana vracao sam se sa kafe iz Importane Centra, snijeg je poceo padati oko 16 h, i nastavio padati dok nije zatrpao grad..., Previse je ono snijega za normalan zivot...nadam se da nece zadugo onako.