Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas kupujem samo Violeta proizvode.
Ja sam ih kupovao i bez ovog, kvalitetni su
Ma Herceg-Bosna je unistena potpisom Tudjmana u Dejtonu. Njeni zadnji Dani su odbrojani 96e.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Corluka je donirao milion KM za opremu na početku pandemije u čitavoj BiH, meni lično motiv dodatni za kupovinu domaćih proizvoda.
U svakom gradu i mjestu Herceg-Bosne viori trobojnica sveta i zastava HVO-a......
Corluka je vlasnik Violete. I ne, nije Vedran nego Petar Corluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kvalitetan proizvod.. doduse malo drze visoku cijenu ali i vrijede. E ovo je vec domaci proizvod koji vrijedi kupovati a ne smece. Cast izuzetcima...
Kad se bude rusio Holiday Inn pisat ce "Rusi se hotel u kojem su osnovani takozvani Bosnjaci"
https://crodex.net/zasto-je-takozvana-armija-rbih/
Pravi Bosanac svaka čast da se neko bori protiv uzp,čestitke gruđanima uvijek su bili antifašisti.
https://www.facebook.com/povijesthercegbosne/posts/1402695500066878
https://crodex.net/zasto-je-takozvana-armija-rbih/
Sljedeća vijest, diže se spomenik vladimiru putleru, sputnjiku v, ćirilica obavezna!
Srbi izgrađuju na tuđoj zemlji, bošnje ruše iz inata, hrvati ruše da bi gradili iznova. Karatko i jasno!
saće ga Hrvati proglasiti Bošnjakom
Draganeeeee, ruše te iz temelja???
U te propale politike iz 90 tih koje nas i danas unistavaju ne ulazim.Al vlasnik Violete je gospidin pokazao je to za vrijeme pabdemije.Donirao je i sakom i kapom bolnicana.Ja sam Violetu vazda dozivljavao kao made in BiH.
Da vidis kako taj tretira svoje radnike, promijenio bi misljenje
Najbolje bi bilo da okacite plocu macku o čuunu...
U ovom hotelu je Mate Boban 18 novembra 1991 na dan kad je pao Vukovar i kad je u Skabrnji pocinjen ratni zlocin, nazdravljao sampanjcem i slavio. Dok su Hrvati po Vukovaru plakali i u tugi odlazili iz svog grada, drugi su u Grudama slavili i sa osmijehom sampanjcem nazdravljali. Tudjman je vojne poraze u jesen 1991 od JNA kompenzirao napadima na Bosnjake i Bosnu. Udari na slabijeg kad ne mozes na jaceg tj na Srbe
legionela prvo ste u junu 1991 sa Bobanom i ostatkom izaslanstva HDZ-a BiH otisli kod Tudjmana u Zagreb da porucite da ce Hrvati iz BiH biti lojalni Zagrebu a ne Sarajevu. Vec u augustu 1990 ste po Zitomislicima, Citluku, Ljubuskom lijepili Tudjmanove slike i pisali grafite Zna se - HDZ aludirajuci na Tudjmana. Jedva ste cekali da nas prvi napadnete jer ne mozete docekati Jadransku banovinu iz 1939 koju vam je Vlatko Macek obecao u sporazumu sa Cvetkovicem
legionela - po komentaru se vidi da je bolest iz nadimka, u skladu sa svojim fazama, zahvatila i mozak - obzirom da pluća već ne mogu da vrše pravilnu razmjenu kiseonika i snadbijevaju već navedini mozak.HVO je idejno osnovan u Beogradu a realizacija prepuštena agentima KOS-a ubačenim među bosanske Hrvate.I danas imate beogradskog agenta na čelu HDZ BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prikladno ruglo za ruglo od tzv. Herceg-Bosne.
Al' ti si dušastija😍
Eto sad 🤗❤️🥰
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Alah ga nagradio :)))
Dobro je da ce se spomen obiljezje postaviti na pravo mjesto a sve zasluge u odbrani BiH i Herceg Bosne pripadanu HVO-u..