Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jumbo 2
Znači ti hoćeš da izvozimo a da je sramota uvozit? Pa po toj tvojoj debilnoj logici i drugima je glupo uvoziti tuđe (naše) . Tako ekonomija opstaje, sviđalo ti se ili ne. A Pepca ima po cijeloj EU , zato što je kvalitetna radnja koja u državi u kojoj posluje prehranjuje i stotine porodica, u ovom slučaju bosanskih. Koga boli q odakle je firma...
Cijene se ne mogu porediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlican omjer cijene i kvalitete, ako je suditi po njihovim prodavnicama na zapadu.Imaju dosta jeftine djecje robe a sto im je najveci plus po meni je higijenske potrepstine, bukvalno gelovi za tusiranje, stickovi i ostale sitnice se po euro-dva mogu naci.Konkurencija je uvijek dobrodosla ne bi li se malo lokalni serifi, citaj bingo i konzum, spustili na zemlju i stavili realne marze na proizvode.Navijam za lidl da dodje samo da se njima majke na**be, a o uslovima rada je suvisno i pricati..
Dezodorans u Bingu 9.50. Sa 4.50 KM na 9 i 20
Ja navijam da migranti u Njemačku dođu i na.... se matere Nijemcima,postanu većina,unište im industriju,standard,sve.
Ovo neka smetljarska roba, svjetski otpad i krs, toksicne i zabranjene stvari koje se jos samo kod nas mogu tusiti...
s kojeg si sela? tusiti?
Smećko
Ima l' šta jeftino?
Zivio Bingo!
Ma nisam mogao spvati od sreče!!!
Još jedan lanac brze mode s jeftinom odjećom koja se najvjerojatnije izrađuje u nehumanim uvjetima nije ono što smo čekali. Za ljude koji žive s malo novca, ovakva trgovina odjećom može biti prilika za nabavu nove odjeće. No, second hand trgovine nude i to. Ako možete, uvijek dobro razmislite koje tvrtke želite podržati svojom kupnjom – i treba li vam zaista majica za nekoliko eura koja će brzo završiti u smeću.
Ako je tako jeftino onda se malo upitajte ZAŜTO?? Prodaju otrov Bosancima I sve ono sto Zapad odbaci. Jadni smo mi !
Pa Pepco prodavnice imate u cijeloj EU, šta pričaš druže?
Uh, već osjetim miris friške bangladeške gume i reciklirane kineske plastike.
Eh, ta kineska plastika, kad uđeš u radnju odmah ti se zamanta.
mamipara
Prostor izmedju polica ko u magacinu
Jeftina roba za sirotinju,uđe fukara sa 20 maraka u džepu i iznese dvije pune kese za trenutak se osjeća važan i bitan i tako na kratko zaboravi svoje probleme
Prošla su vremena kad si za 20KM iznosio vreće.
Eto Sarajlije Pepkajte ga
neka neka konkurencije,neka se ovi nasi malo opamete i spuste cijene
Ako moze na Oxford street-u jedan Primark, najskuplja stvar u radnji 12 funti, onda moze i Pepco u Sarajevu.
Nek ste ga otvorili da nas više ne lampaju oni preko fb grupa, još samo IKEA i Primark da dođu.
Baš. Proizvod u Ikei 8 maraka, oni ti uzmu proviziju 10