Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nije jasno u Sarajevu kad je radno vrijeme u toku radnih dana niko ništa ne radi svi vozaju auta po 50000 KM najmanje kafici puni e sad od čega jel babin sin jel droga jel rad na crno šta je u pitanju ja kraj s krajem jedva mjesec preguram radim 6 dana imam 1600 KM platu žena 1200 KM sastaviti se ne možemo ovi niko ništa ne radi živo kupuju se stanovi apartmani auta po 100000
udjes u imovinske liste politikera i sve ti jasno, fahro sam 20 firmi i multimilionski iznosi, mislis to on sam trosi
Oko, ima nesto se zove Nafaka! problem je nepismenosti našeg naroda u svemu, pogotovo u vjeri!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
davali im da bespravno grade jer im je trebalo glasaca. kaze glasaj za nase i ne brini se a ako pobjede crveni(sdp) sve ce vam srusiti. i tako unistise rubne dijelove grada za sva vremena.
Evo šta su crveni konkretno uradili da se ubrzaju procedure izdavanja građevinske dozvole? I dalje isto. Tako da, okani se populističke priče crveni-zeleni, svi su isti, rezultati dokazuju.
@friday mani se botovske priče... Crveni su u vlasti i daj te rezultate, a ne blebeći!
Kada će osoba koja je potpisala građevinsku dozvolu za objekat penny plus u Velešićima u zatvor zajedno sa tadašnjim načelnikom? Je li podignuta optužnica za štetu nanesenu građanima ?
Kad seljak iz Rogatice bespravno izgradi Peni i sprjeci gradnju putne trase sto je bila zapoceta prije Olimpijade u Sarajevu to vam je moc u korumpiranom sistemu .
Sve je to nama SDA napravila...
Pa što ovi ne poprave. Kako rade da su bili prije, bilo bi puno gore
Bar je to lako riješit... Bespravno izgrađeno porušit a legalnu gradnju rušit uz obeštećenje i pravi te transverzale, longitudinale, mostove i tunele...
Ima još pokoji preživjeli park, treba tu zgrade napraviti.
urbanisticki planovi se prave na period od 30 godina.ako je na određenom pravcu planiran put cesta u tom slucaju svaka gradnja je zabranjena(osim privremene)i nema nikakve nadoknade za objekte samo za zemljiste....
Ko određuje šta je bespravna gradnja? Je li dovoljno da varalica Koldžo 15 godina daje dozvole za zgrade koje su van svih urbanističkih pravila i predstavljaju klasični urbicid. Ili je bespravna gradnja kada čovjek za 30 godina na svojoj zemlji ne može da izgradi kuću jer mu taj varalica Koldžo ne da građevinsku dozvolu bez nikakvog razloga.
Šta je bespravna gradnja? Je li čovjek koji izgradi kuću na parceli svog djeda kojemu opčinari 30gidina koče dozvole, ili je bespravna gradnja kada varalica Koldžo dadne dozvolu tajkunu da kod Hitne izgradi zgradu van svih urbanističkih pravila?
To nam je naša SDA dala u proteklih 30+ godina samo što tek sad neke stvari počinju isplivavati na svjetlo dana. I prije se znalo ali se nije smjelo u medije nego samo šaptom...
papci biraju papke na odgovorne pozicije - eto vam sad ... dobili ste sta ste htjei
Sve je to nama u amanet ostavio kriminogeni sda#
Ne vidim da ovi išta rade da to poprave
SDA nema niti širinu niti znanje u oblastima kao što su urbanizam. Kada pogledate brijegove Sarajeva i vidite da je to prizor kuće na kući, bez ikakvog vrijednog dvorišta i zelenila je žalosno. Slamovi Indije i Brazila nam nisu ravni. A ljudi su do nedavno držali krave i ovce po podrumima. Nezamislivo. U dvorištu od 2,5 kvadrata se kolju kurbani. Bljak
Samo treba rušiti, svakako su nelegalni objekti. Bagere i ravnaj
Ta glupost koju su napravili je jedan od najgorih nacina da se progres grada znacajno uspori. Greska se moze ispraviti. Ako objekat ne posjeduje validne dokumente koji ce potvrditi legalnost, rusenje istog bez odugovlacenja. Kazna postojecim i opomena buducim vlasnicima nelegalnih objekata.
Seljaci unistili grad