Nezavisni-prolaznik
Spol
Ženski
Boja avatara
E9A326
Banovan
Ne
Registrovan
23.02.2019.
Komentari
445
Komentari korisnika
Ogromna bruka i dokaz da grad i društvo nisu sigurni od primitivnog nasilja. Nije samo policija kriva već i narod koji štiti i krije ove bandite. Svi su oni poznati. Sada bi trebao grad da vrvi od policajaca i specijalaca. Žalosno da se ovo u centru grada može desiti i na kraju sakriti. Apsolutna propast.
U gradovima klanje van strunih klaonica treba biti zabranjeno.
jo neto... Nije Ceca Arkan. Balkanske ene imaju taj mentalitet da ne ispituju tajne poslove mueva. Zlikovac ode, odradi svoje i vrati se eni laui je da je bio dobar. U sutini nema ona nita s tim. Sve ostalo su bajke.
Vidi patriota to su glasni na internetu. Pjevaice bi razapeli? Pa gdje ste heroji da zeepite usta politiarima, koji vas gule i deru decenijama? Gdje je ta borba za bolje ustanove, obrazovanje, bolnice? Pamet su vam razvukli pa ne vidite koliko nisko ste pali.
Dijagnoza: birali ga krezavi pa se samo obraća njima. Sve više postaje Srećko Šojić. Nisam iznenaDJen. Malo uvredjen
boli ga što je morao napustiti Sarajevo, jer mu je otac nasjeo na priču SDSa. Sad mu žao pa traži krivce da mu duša nađe mira. Nažalost je izabrao zlo i mržnju da ga terapira.
Pa projekat dijeljenja BiH nije završen. Kada zasiješ zlo, pa prisiliš narod da se preseli u RS, da bude Vojsci RS lakše tamaniti ove druge, pa taj zločinački poduhvat ne uspije, e onda imaš dvije opcije. Ako si čovjek priznaš krivicu, okreneš se pomirenju itd. a ako nisi ostaje ti da se dalje služiš lažima i poricanjima činjenica.
Nije ga stigla božija ruka, nego prsti avionskog mehaničara. Ne bavi se Bog glupostima. Puka mašta je pomisao da Bog kažnjava tako što obori Helikopter s neba ili slično.
Takvi su napustili regiju davno. Ostali Baho, Seljo, Ćelo, Krezo sa širom rodbinom i napucanim kolima.
422.000 dokumenata, 122.000 sudskih transkripata i 30.000 videozapisa nije malo. Da se dalo zataškati, pravnici iz SRB i RS bi to učinili bez problema. Ostaje samo pokušaj izjednačavanja krivice.