Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne znaš sa parama, nikakva ti škola ne može pomoći. Nisam jednom savjetovao ljude koji imaju 5 puta veće prihode od mene al vazda kokuzi na kraju dana. Vazda ulože u gluposti ili ih žena uzme ko levate.
daors.to onda nije žena.u familiji se najbolje nauči.onda to isto zavisi i od djece.ja sam moje savjetovala i uspjela.po završetku studija dobili posao.čim dobiju stalni posao odma imaju pravo na kredit i stan . ali prije toga moraju imati 20posto gotovine od vrijednosti stana.sad rade i imaju svoje stanove i živote.bože zdravlje.
Platis porez pa onda reket Ukrajini i sta ti ostane.
Bosanska djeca nemaju šta da jedu. NJih treba učiti kako zaraditi,kako tehnologije iskoristiti, napraviti im ambijent da zarade. Lake će onda potrošiti pa taman i ne znali... Naučiće. Do tada sendvič na odmoru što reče kolega...
Mi psrannemsmo ali trošimo gluplje nego Danci
Bosanski tinedjžers ima taman da može kupiti sendvič na velikom odmoru.
Ja sam finansijski pismen,jedino nemam para. Imal kakav članak o tome?
Kod nas je ovo lakše, na vjeronauku naučiš ko daje nafaku, tako da ostalo nije do tebe.
Kod nas ni bankari ne bi znali osnove finansija da im stranci nisu došli i pokazali kako se prave pare
Kod nas je lekcija o parama, hajde djete donesi mi 2 slucajna listica da se ja ne dizem, ili de citaj na glas brojeve ne mogu ja pratiti.
čuj moraju ??!!?? Nije moraju nego IMAJU PRILIKU