Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi sve više liči na to da se počelo šparati i na održavanju. Ne miriše na dobro. Avio kompanije su sada već u govnima do grla a budući da se kerozina počelo sve manje i manje proizvoditi mogle bi mnoge od njih uskoro totalno potonuti. A kada krenu aviokompanije tonuti povući će za sobom i same proizvođače aviona.
sta ce navodnici na metal fatigue, ta slozenica postoji i u bosanskom.
ove 777 i 777 max , sto su nabrzinu sfuserini treba povuci, praviti samo provjerene modele avione, koji su u sluzbi 20+ godina
Definitivno jedino rjesenje ugradnja motora od golf 2 1600 cc .
Jako brzo će neko naći paralelu između zamora materijala i naše političke scene haha
Nema nacionalističkih komentara? Ne znaju botovi ništa o zamoru materijala? Juriš... eno članak o Bakatu i Dragi