Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanaan je obećana zemlja Jevreja i oni su nakon višemilenijskog lutanja po svijetu konačno našli svoj smiraj tamo gdje i pripadaju.Živio narod Izraelski!
citam sada da imaju potporu komentari protic cionista, ali vecina vas ih podrzava u drugim situacijama. Podrzavate rat amerikanaca i izraelaca protiv Sirije i pripremu napada na Iran, a kao da niste svjesni da su to jedina dva režima koji se bore protiv izraela, podrzavate arabiju i katar koji su davno svoju bracu prodali... Zao mi je ! palestina to ne zasluzuje
Fuj,zao mi je bebe i za svaku osudu ovaj cin. Tuga :(
Pronadite prave iformacije na dedzal.info Sta je cilj izraela, ko stoji iza trenutnog haosa u svijetu kojeg historija nije zapamtila, zbog cega ovolika nepravda i propaganda protiv Islama. ww... dedzal.info
A ovo nije terorizam mamu vam j*e*b*e*m
Treba unustiti genocidnu, teroristicku tvorevinu izrael, sve unistiti, a racun za plin ispostaviti onom majmunu obami. g.... cionisticka.
iznad, želim sudbinu ove djece, kao i njihovim porodicama. Svi vam izg.inuli da B.og da, bolesnici jedni
slažem se
treba unistiti teroristicki Hamas i uvesti red, kratko i jasno !