Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta Amerika ,u jednoj ruci donese vatru ,u drugoj vodu da gasi ,prokleti da ste
Prošli izbori j Srbiji ,Vucic iskoristio Bosanske Srbe na glasanju i uspio je sa njima da Beograd ne padne u ruke opozicije .Za uslugu, upalio je za Dodika zeleno svjetlo da pokusa srušit BiH ,ono što je Radojčić pokušao na Kosovu ,to će pokušati Dodikikove strukture u BiH i to mnogo zeznutije ,nego što je pokušano na Kosovu .Već sada trebamo imati ljude spremne, poput rah.Safeta Hadžića, Nanica,Alagica itd
Trojka - dovedeni da budu ono što je Fatah Palestincima. Podanička gamad
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što bi ovi a i Rusi voleli da se ratuje na Balkanu !!!!!
REPUBLIKA SANDŽAK!
@Goouser da nas povučeš dobro sa Dobrinje sve za k..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajde ba ti Mickey Mausse odjebaus ako iko pravi naoetost i problem jeste vi ameri jer se oetljate svugdje i gdje god se upetljate tu nastane haos, bavite se svojom drzavom.
trojka je sve predala sigurnosne agencije rusiteljima drzave, zato je i zapad postavio. razoruzava nas, salje oruzije ali samo iz kasarni na teritoriji gdje su bosnjaci. mup RS ove godine ima 300 miliona vise nego min. odbrane. ocjepit ce se na proljece a sudzenje dodiku je samo uvod , gdje ce biti okidac da proglase nezavisnost, zbog toboze ugrozenosti. jer zapad zeli da jednom zavrsi sa bosnjacima da ne budu vecina.
mama ti je napeta klošaru jedan
PA OVO SE MORA ZAVRSITI ROKANJEM! DAYTON JE SAMO BIO STAND BY, ROKANJE SE LORA NASTAVITI!
Da ti ispričam priču o ljubavi, psu i majci, Soltenbergu.
dakle srbi se pripremaju
ma necemo se ni pitati. RS ce proglasiti samostalnost na proljece a ovi iz trojke dali sve sigurnosne agencije rusiteljima drzave. pa dezerter nas vodi i covjek koji ima vise ratnog staza od samog rata. pa sta ste ocekivali od njih? plus daju sve oruzije, topove, municiju koji su na teritoriji samo Bosnjaka. neka nema sda pa makar nam bilo gore. e to je gore, sve je to hibridni rat.
NATO brani Ukrajna.... NATO brano Bosnu u 95 i Srebrenicu NATO branio Afganistan...... Ne do Bog da NATO brani Bosnu...cim oni pricaju o tome sigurno nesto se sprema a oni su osvina zla.
Nema napetosti. Bosna će prestati postojati, a muslimani za par decenija ispariti kao da nikad nisu ni postojali. Sami su tako odabrali. Jbg
isparim ti babu koji su ti turci karali
Ako iko izaziva napetost to vi radite sa svojim izjavama .
Sta hoces, prvi smo po zagadjenosti na planeti
To bi vi volili... Ali nisu... Širioci haosa. Od haosa zivite u njemu uzivate. Pod hitno zatraziti podrsku i zastitu Rusije. Slava Rusiji!
Dodik će se mirno otcjepit i onda će nastat nemir
Opet zakuhavaju a narod je toliko glup i naivan da će opet zagristi udicu. Samo treba djecu skloniti na sigurno da ne moraju opet ginuti za raznorazne govnare.
dodika ili vucica ce navesti da dozvole rusku bazu u bosni ili srbji i eto vam krize