Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim tu lutku nepitam koliko kosta a bockacu je sekundama,satima,danima, nedeljama.mesecima ,godinama,desetljecima dok ne umrem jebo mu ja mater iskompleksiranu,,,,
cudi me da mu kolega bush nije pokazo kako se rukovodi sa voodo pupama
Ovo samo govori o kakvom se kompleksasu radi pa on je nedavno zahtijevao da se postavi stolica iza govornice kada se bude obracao da izgleda visociji medjutim nakon njegovog govora zaboravili su skloniti tu istu stolicu pa su svi naredni govornici se penjali na nju zbog cega je bio strasno opet ljut a novinari i prisutni su se svo vrijeme smijali a njemu se pusilo iz usiju koliko mu je bio mozak prokuhao kao pretis zbog te njegove blamaze i novinarskih clanaka i zajebancije. Ovim svojim postupcima samo ce navuci jos vise kompanija da prave sprdnju sa njim nista vise. Kompleksas obicni sto ako je predsjednik Francuske nije kralj i vrijeme kraljeva i diktatur je proslo Saarkozorogac jedan ruzni sto je vidjela ona tvoja dama u tebi cujem da se krasom vidja sa nekim Bosnjom kazze da je mrak i dda ce te ostaviti i ne izlazi joj iz misli.