Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ionako je skoro sva nafta u Europi ruska.Samo je sada prodaju Saudijci koji su sa Putinom sklopili sporazum.Pa i USA uvozi rusku naftu ali je vodi kao Saudijsku.Prije ovoga rata Rusija je u EU izvozila 26,5% svoje nafte.Gdje je isao ostatak?
Da sad čujemo kliksove analitičare kako je 11 ekonomska sila svijeta propala. A MMF, WTO, prognoziraju da će Turska ekonomija skočiti 5% iduće godine, dok za EU, US prognoziraju stagnaciju, pad i recesiju. Ali, daj da mi poslušamo naše analitičare ovdje šta kažu. 😂😂😂😂😂😂
Pošteno karajte se koliko god hoćete a gas u to ne petljajte ganjajte se po Ukrajino a naftu gas ne diraj
Zahebase nas pravo..idu gasovi plinovi, lova se obrce i na istoku i na zapadu, samo mi u sredini ga pusimo, kao zbog njih, 2 drzave, nikakve logike...niko nije patio niti osjetio raspad Juge, a sad svi osjetimo neku ukrainu....
zavrno bi putko ali drage pare...moze se placati i x bonom...
Levati otkačeni ste. Glupani vjeruju da kad se ovo završi sve će se vratiti na staro kao da nipta nije bilo. Cijena koju će rusija da plati tek će biti velika ovo je sad samo simbolika. kepeca će njegovi srediti
Jel servisiranje Sjevernog toka podrazumjeva i miniranje cjevki ?
Kakvo rjesenje, kakvo sta. Energenti idu kao i uvijek do sad, sve bez problema. Mediji uigrano zbunjuju narod, kao da ce neceg zafaliti, pa poslije par dana cijena tog proizvoda naraste. To se desava sa sve i jednim energentom dosad ( pelet, struja, gorivo, ulje, WC PAPIR 😀)
Ne treba nam ništa rusko
"Logika je cinična. Uništiti, blokirati izvore jeftine energije, lišiti milione ljudi gasa, toplote, struje i drugih resursa i natjerati ih da sve to kupuju po mnogo višim cijenama", zaključio je Putin.
Jedini pametan i otvoren politicar trenutno na zapadu,trebaju ga svi poslusati i to pazljivo
Sankcije su sankcije nema poosrednika koji tu moze pomoci.
Koliko prdim i serem po klixu mogu čitavu BiH hajcati
Pustices kroz turski tok, onda ce Ameri napravit diverziju i na njemu, sto znaci, da ni u SA nece biti gasa. Ne pustaj ga juzno, matere ti.
Hahaha ponestalo para za municiju. EU bi ga trebala odjebati dok ne zaustavi rat i vrati se u svoje granice.