Konačan kraj "pukovnika"
0
Pobunjenici slave u Gadafijevoj rezidenciji
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO JEDAN JEDINI I DOŽIVOTNI PREDSJEDNIK LIBIJE MOAMER AL GADDAFI !!!! SMRT PLAČENICIMA I IZDAJICAMA LIBIJE I LIBIJSKOG NARDODA !!! ŽIVIO MOAMER AL GADDAFI !!!!
Isto ko sto su mu i sina uhvatili a onda se on setka Tripolijem i daje izjave...nista ja ne vjerujem dok nevidim svojim ocima....a komplek Bab al Azizija se proteze na 6 KM tako da mozda jesu usli u neki mali dio ali i to je Gadafi namjerno uradio da ga nebi bombardovali..... E moji Libijci vidjet ce te vi ko su ameri i francuzi pa ce te govoriti za koju godinu kako se ljepo zivjelo za vrijeme GADAFIJA kao sto mi patimo za TITINIM vremenimo,.....
podijeli pa vladaj
Placemo i sve nam suze niz ledja teku.Samo se vi rokajte , lojavi na lojavoga , bice cistija zemlja i onako niste nizasta drugo.
gje je sada ona gadafijeva kuja, što je vrtila pištoljem i prijetila libijskom narodu?
SUMNJIČAVE BALYIJE JOŠ UVIJEK NEVJERUJU U PAD GADAFIJEVOG REŽIMA, PA KAO NEVJERUJU DOK NE VIDE SVOJIM OČIMA. HALO, STOKO IMATE LI VI TELEVIZOR U KUĆI ILI NEZNATE UKUCATI NA GOOGLE \"kerina gadafi ga prima u š.u.p.a.k.\"
danas okrećem krme na raznju u znak podrške libijskom naroda, te pada one ružne stare mlohave terorističke p.i.č.k.i.c.e. gadafija.
sta traze britanski i francuski specijalci u libiji
Glumac ili CIA operativac u ovom CNN videu: http://tinyurl.com/3rcyb49 Ko moze, neka ga downloada, za buduce analize, jer ovaj covjek nije libijski pobunjenik.
plaču li srpsko-pravoslavna krmad za ovim krmkom ??
A sada... malo propagande: http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-71926-8.html gdje su li ovo pobunjenici? c c c Sigurno ih Gadafi tokom pauze zvao na kafu... hahaha
stidim se što me genocidni srbi podržavaju...zato sam morao odstupiti sa vlasti..dosta mi je te blamaže
Mesic salje specijalne jedinice da pomognu Gadafiju. Isti onaj Mesic kojeg vi u Sarajevu kujete u zvijezde. Ima ona stara s kim si takav si. Malo vako malo nako....
...
ljudi spustite malo tenzije i pokusajte biti analiticni.nisu ameri poceli rat u avganistanu kao izoliranu akciju,nego samo jedan rat u nizu koji slijedi.sledeca je na redu sirija,a na kraju iran i koje osto da pravi probleme amerima.nitko.tocka.oni nikada ne ostavljaju nedovrsen posao.izuzetak je vijetnam,ali njega su kupili pa vjetnamci danas rade za americke firme po 10 dolara .
S R B I S M R D E
u ameriki 5.9 rihtera i Malme Dinamo 2:1