Mnogi podržali glumicu
15

Šta su Milenu Radulović pitali na sudu: "Je li vam naredbodavno ili normalno rekao da raširite noge?"

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mnoge srbijanske poznate ličnosti učestvuju u kampanji pod nazivom 1.236 dana posvećenu Mileni Radulović i 14 djevojaka koje čekaju presudu optuženom Miroslavu Miki Aleksiću.

Ovaj video pokazuje surovu stvarnost - zastrašujuća pitanja koja na svakom ročištu postavlja advokat optuženog.

"Zašto ste dolazili na časove bez hulahopki? Da biste mu olakšali da vas siluje?", "Je li vam on naredbodavno ili normalno rekao da raširite noge?", "Jeste li zatvorili usta kada je on vašu glavu privukao svom spolnom organu?", "Da li ste dolazili našminkani na časove?", "Kada je on penetrirao jezikom u vašu vaginu, da li je to bilo dodirivanje usnama ili lizanje jezikom?", "Koliki on to jezik ima kad ste ga, uz navodno protivljenje, osjetili duboko u grlu?", neka su od njih.

Među učesnicima ove kampanje su Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Sara Jovanović, Biljana Srbljanović, Dunja Jovanić, Mihail Dudaš, Slavimir Stojanović Futro i drugi.

Njihova poruka je jasna: "Hajde da nam bude važno, ne dozvolimo da žrtve prolaze kroz dodatnu traumatizaciju na sudu!"

"Hvala vam ljudi, hvala za ovo. Duboko sam dirnuta, zaista. Hvala vam u ime svih nas i naših roditelja", poručila je Radulović.

Podsjećamo, Aleksić je optužen za četiri djela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih djela spolnog uznemiravanja, od čega su dva također kvalifikovana u produženom trajanju.